zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Skrivno veselje ob Nušini gladki zmagi

5. 10. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
nuša in Marcel

Nuša in Marcel foto: Sestavljena fotografija, POP TV

Nuša je elegantno premagala samozavestnega Marcela, kar je kljub porazu pričaralo zadovoljstvo nekaterim članom nasprotne družine.

V sinočnji oddaji šova Kmetija sta se v areni prvič pomerili glavi družine. Medtem ko je Nuša pred izzivom izražala zgolj upanje in željo, da bi se ji uspelo izkazati, pa je Marcel proti areni stopal izjemno samozavestno, prekipevajoč od prepričanja v lastno zmago. A igra v areni je poskrbela za razplet, ki je razveselil mnoge tekmovalce. Nuša je namreč s spretnostjo in logičnim sklepanjem zelo hitro sestavila kose sestavljanke in ugnala v kozji rog Marcela, ki je kljub sprva osuplemu izrazu svoj poraz športno prenesel.

Nuša je gladko premagala Marcela. foto: VOYO

»Po eni strani sem kar vesel, da smo izgubili, ker mi ni bilo všeč, da je bil na poti na trg Marcel tako samozavesten. Tako da sem vesel, da ga je tole malo prizemljilo,« je svoje vtise po prihodu iz arene strnil David.

Pa Marcel? Slednji poudarja, da ga poraz ni prizadel, saj ima na vzpone in padce povsem razumen pogled. »Jaz kot boksar sem mnenja, da nisi pravi borec, če vedno zmagaš, pravi borec si takrat, ko se vedno vstaneš in vedno prideš nazaj.«

Veselje ob Nušini zmagi. foto: VOYO

prejšnji članek
Ozadje pravljice o prijateljstvu skriva še več talentov
Svet slavnih
Ozadje pravljice o prijateljstvu skriva še več talentov
naslednji članek
Tibor Mihelič Syed: Rad imam gledališče »u fris«!
Kultura
Tibor Mihelič Syed: Rad imam gledališče »u fris«!