pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Anja v šovu premagala strah pred kokošmi

4. 10. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
anja in kokoši

Anja in kokoši foto: Sestavljena fotografija, POP TV

Ubogo Anjo so kokoši preganjale po posestvu. S Timovo pomočjo pa se je zgodil preobrat, ne da bi se dobro zavedala, se je Anja s pernatimi prijateljicami spoprijateljila.

Kraljica nenavadnih izjav se je v resničnostni šov Kmetija podala kljub strahu do hlevskih živali. Njena srečanja s kravami in kokošmi so popestrila oddajo, saj je Anja pogosto bežala, cvilila in kričala ter s svojimi poročanji o dogajanju spravljala v smeh gledalce.

Anjo so na posestvu kokoši pogosto vznemirjale. foto: VOYO

»Jaz se bojim ja kokoši. Mislim zelo se jih bojim, zato ker kar nekaj tečejo proti meni za brez veze. Ne maram jaz ne kur, ne krav, še posebej teh iz te kmetije, ker se neki brcajo in nobenih jajc ne nosijo … Kaj naj z njimi delam?« je delila svoje misli z gledalci Anja, ki je minuli dan s pomočjo navihanega Tima premagala strah pred zloglasnimi kokošmi. Tim je namreč sklenil, da ji bo pernato prijateljico pobliže predstavil in ji tako omogočil, da se v miru sooči s svojimi občutki.

Zloglasne kokoši foto: VOYO

»Timu se skoz meša, on mene skoz z temi kurami neki tle straši. Vsakič ko pridem do ograje, ima on eno kuro minimalno v roki. Men so kure zelo strašne, še posebej, ko začne tam kar neki proti meni teči, tako da če ne bodo pridne, jaz jih bom v juho dala,« je bila odločena Anja, ki pa je nato med Timovim prigovarjanjem vendarle stopila bliže in spoznala, da kokoške pravzaprav niso tako zelo strašne. Timov cilj je tako več kot uspel, saj je Anja kokoško med pomenkovanjem o dogajanju na posestvu že pogumno božala.

Ob Timomi vzpodbudi se je Anja opogumila. foto: VOYO

Premagala je strah foto: VOYO

Prvi stik s kokoško foto: VOYO

prejšnji članek
To je mama Mirjane iz serije Botri
Svet slavnih
To je mama Mirjane iz serije Botri
naslednji članek
Nina Osenar Kontrec razkrila veliko skrivnost
Svet slavnih
Nina Osenar Kontrec razkrila veliko skrivnost