Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Za prijavo v šov je vedel le njen partner

4. 10. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
tamara2

Tamara foto: VOYO

Tamara je v šovu glede zasebnosti zelo skrivnostna. Njena največja ljubezen je ljubka svetlolasa hčerkica, ki je v minulih dneh dopolnila pet let.

Tamara Talundžić je odločitev za vstop v resničnostni šov sprejela zelo na hitro. Težav s tem, kako bodo njen skok pred kamere sprejeli bližnji, ni imela, saj novice ni delila z drugimi. »To je vedel samo moj partner. Nihče drug ni vedel, nihče ne ve, tako da bodo šele zvedeli,« je v predstavitvenem klepetu dejala 29-letnica, ki je v pustolovščino zajadrala zaradi želje po preizkusu lastne zmogljivosti.

Tamara Sari vloge pod krinko ni zamerila. foto: VOYO

Čeprav pred kamero ne govori o zasebnosti, so Tamarine misli pogosto doma. Svetlolaska je namreč mamica, njeno srce pa polno ljubezni do hčerkice, za katero pravi, da predstavlja ves njen svet. Hčerka Tia, ki jo ima z nogometnim trenerjem Andražem Dvorščkom, je 10. septembra dopolnila pet let. Kot je pojasnila, bi v primeru zmage, deklico odpeljala na potovanje.

Ker ima postavna svetlolaska malce bolj sproščeno komunikacijo z moškimi tekmovalci, se je gledalcem že porodilo vprašanje glede njenega stanu: je Tamara samska ali v razmerju? Slednje smo pred dnevi povprašali na POP TV, a tega odgovora za enkrat niso sklenili deliti z javnostjo.

prejšnji članek
Na svoj rojstni dan pokazala trebušček: Prihajata dvojčka!
Svet slavnih
Na svoj rojstni dan pokazala trebušček: Prihajata dvojčka!
naslednji članek
Koncertni dogodek, ki je nahranil slovensko dušo
Svet slavnih
Koncertni dogodek, ki je nahranil slovensko dušo