Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je mama Mirjane iz serije Botri

4. 10. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Ecija Ojdanić

Ecija Ojdanić z mamo foto: Osebni arhiv

Igralka Ecija Ojdanić, ki jo poznate kot Mirjano iz serije Botri, je oboževalcem predstavila svojo mamo, na katero se v teh dneh kar malce jezi …

Pogrešate kaj igralko, ki v seriji Botri upodablja Mirjano? Medtem ko čakamo, da se Ecija Ojdanić končno vrne v Zaglave, naj vam zaupamo, kako se ima v teh dneh. Ne, nimamo v mislih maratonov, ki se jih tako rada udeležuje, hrvaška igralka ustvarja na odrskih deskah, hkrati pa se jezi na svojo upokojeno mamo, ki ima na domačem posestvu tako veliko dela, da se tudi ob posebnih priložnostih ne utegne sestati s hčerko.

Zlatan in Mirjana v seriji Botri foto: Nova TV

»Prosila sem jo, naj pride v Zagreb, saj se je na isti datum, kot ima rojstni dan, odvila tudi moja premiera. Tako bi lahko oboje na enkrat proslavili. 'Kam naj grem hčerkica, oljke obiram, fige sušim, bova proslavili čez mesec dni, ko pridem v Zagreb …' To je moja mama, jedrska elektrarna pozitivne energije, ljubezni, optimizma ... Naša varna hiša, zavetje, opora, učiteljica pozitivnega mišljenja in neverjetnih življenjskih radosti tudi takrat, ko življenje ni najbolj naklonjeno!« je na družbenem omrežju povzela čustva in njun razgiban medsebojni odnos Ecija, ki si je ob zaključku zapisa zaželela, da bi jo mama še vsaj 50 let spravljala ob živce z pretiranimi akcijami in neudeležbo na premiernih predstavah.

prejšnji članek
Hčerka Lorelle Flego odrašča v prekrasno mlado žensko
Svet slavnih
Hčerka Lorelle Flego odrašča v prekrasno mlado žensko
naslednji članek
Kmetija: Anja v šovu premagala strah pred kokošmi
Resničnostni šovi
Kmetija: Anja v šovu premagala strah pred kokošmi