cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Alenov psiček poginil v času snemanja Kmetije

10. 11. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Kuža in Alen

Alen, njegov pasji ljubljenček foto: sestavljena fotografija

'Prihod domov brez tebe je moje srce zlomil na koščke. Ne vem, kako se spoprijeti z bolečino, ker te ni več,' je zapisala Alenova zaročenka, pred katero je bila težka naloga. Alenu je morala sporočiti, da psiček ni dočakal njegove vrnitve.

Medtem ko je Alen Ploj živel v izolaciji resničnostnega šova Kmetija, so doma nanj čakali zaročenka Sana ter Luna in Smoki, pasja prijatelja pasme francoski buldog. Žal pa se je med Alenovo odsotnostjo zgodilo nepričakovano slovo, starejši psiček Smoki je namreč poginil. Sana je v čustvenem zapisu na družbenem omrežju pojasnila, da se ji trga srce, ker ga ni zmogla rešiti ter da jo čaka težka naloga, saj bo morala Alenu sporočiti, da psiček ni dočakal njegove vrnitve domov.

»Vedno se bom spraševala ali bi morda lahko še kaj več naredila zate. Upam, da veš, da sem se potrudila po svojih najboljših močeh in žal mi je, da sem te razočarala, žal mi je, da te nisem zmogla rešiti, žal mi je, da se nisi mogel še zadnjič posloviti od svojega očka … veš, kako rad te ima,« se glasi le del spletnega zapisa, namenjenega pokojnemu kosmatincu.

»Skozi minulo desetletje si nam prinesel neizmerno veselje in nešteto spominov. Zaradi tega je slovo od tebe še toliko bolj boleče. A kot da to ni že dovolj težko, si mi zapustil še težjo nalogo - povedati očku, da te ni več in da ne boš dočakal njegove vrnitve domov. Kako naj najdem prave besede, ko pa vem, kako zelo te je oboževal?« je v besede ujela svoja čustva Sana.

prejšnji članek
Ganljivo ozadje zmagovalnega nastopa: Česa kamere niso ujele?
Resničnostni šovi
Ganljivo ozadje zmagovalnega nastopa: Česa kamere niso ujele?
naslednji članek
Dunaj bo že danes postal božična prestolnica
Življenjski slog
Dunaj bo že danes postal božična prestolnica