stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Mateja je zanosila kot najstnica

20. 11. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
mateja-šereg 2

Mateja Šereg foto: VOYO

Mateja je zadnjič v živo videla sina na dan, ko jo je pripeljal v resničnostni šov. Misel nanj ji v oči vabi v solze zlasti zaradi tega, ker sta tesno povezana vse od njenih najstniški let.

Mateja se bo v nocojšnji oddaji lotila učenja pratike, kar pa bo v njej prebudilo davne spomine na srednjo šolo, nosečnost in materinstvo. Kot dijakinja je namreč zanosila, a kljub težjim razmeram vztrajala in ni opustila šolanja niti po rojstvu sinka.

»Zaradi tega, ker sem bila tako mlada mamica, sem imela status športnika, imela sem pedagoško pogodbo in sem se morala vseskozi sama učiti in sem hodila samo na izpite. Se mi zdi, da sem spet to malo podoživela, kakšne občutke sem takrat imela, ko sem se učila in šolo naredila samo zaradi tega, da bom Leonelu dober vzor,« bo pojasnila Mateja, ki je močno navezana na sina tudi sedaj, ko ni več mali fantič in je ne potrebuje več toliko kot leta poprej.

»Težko je preklopiti, da daš potem sebe na prvo mesto. Ne glede na to, ali sem dobre, ali slabe volje, vedno je on tista oseba, ki mi je res največja motivacija v življenju,« bo pojasnila 33-letnica, ki je sedaj že srečna ob svojem Leonelu, saj so šov Kmetija prenehali snemati pred mesecem in pol.

Mateja je zgodaj postala mamica.

Mateja je zgodaj postala mamica. foto: VOYO

prejšnji članek
Botri: Josip oklestil kilograme
Svet slavnih
Botri: Josip oklestil kilograme
naslednji članek
Razvoj genskega zdravljenja za Karolino lepo napreduje
Zdravje
Razvoj genskega zdravljenja za Karolino lepo napreduje