petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Josip oklestil kilograme

20. 11. 2023; 09.30
Avtor: V.M.
domagoj-ivanković

Domagoj Ivanković foto: Nova TV

Da se igralec spreminja, so opazili tudi gledalci. Preverite!

Igralcu Domagoju Ivankoviću, ki nas v seriji Botri zabava v vlogi Josipa, se je od začetka snemanja popularnega projekta življenje zelo spremenilo. Ne le, da je bil to zanj prvi skok pred TV kamere, poleg napornih snemanj si urnik zapolnjuje tudi z drugimi projekti in hobiji, zaradi česar je nenehno v pogonu. »Zagotovo nimam toliko časa, kot bi si želel,« pravi Domagoj, ki igra v teatru Exit, v svet igre je namreč najprej zakorakal tekom ustvarjanja na odrskih deskah. Hkrati je igralec velik navdušenec nad glasbo, ne boste verjeli, a igra kar 15 inštrumentov, služi pa tudi kot čarovnik na rojstnodnevnih zabavah.

Domagoj Ivanković kot čarodej Dodo. foto: Osebni arhiv

»Zelo rad zabavam ljudi, jih pohecam, a pisano oblečen, ker potem ti je vse oproščeno. Šalim se!« se smeji igralec, ki je v poletnih mesecih naredil velik korak tudi v zasebnem življenju, poročil se je namreč s svojo srčno izbranko.

Pestro življenje pa se kakopak odraža na njegovi podobi, od prvega snemanja serije Botri se je namreč opazno spremenil. Domagoj je znižal telesno težo, postal pa je tudi bolj odločen in samozavesten. O slednjem se lahko prepričate ob pogledu na spodnje fotoutrinke - prva fotografija, na kateri pozira s soigralko Laro, je nastala pred dnevi, druga pa leta 2021.

prejšnji članek
'Edward Cullen' bo prvič postal očka
Svet slavnih
'Edward Cullen' bo prvič postal očka
naslednji članek
Kmetija: Mateja je zanosila kot najstnica
Resničnostni šovi
Kmetija: Mateja je zanosila kot najstnica