sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Edward Cullen' bo prvič postal očka

20. 11. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Robert Pattinson, Suki Waterhouse (1)

Robert Pattinson in Suki Waterhouse bosta postala starša foto: Profimedia

Pevka in igralka ter dolgoletna partnerka Roberta Pattinsona Suki Waterhouse je med nastopom potrdila, da pričakuje prvega otroka.

Igralka in pevka Suki Waterhouse je v nedeljo med nastopom na glasbenem festivalu Corona Capital v Mexico Cityju razkrila, da pričakuje prvega otroka. "Odločila sem se, da bom danes oblekla nekaj bleščečega, ker sem mislila, da vas bo to morda odvrnilo od nečesa drugega, kar se dogaja," je dejala zvezdnica serije "Daisy Jones & the Six" in med nastopom na odru pokazala svoj trebušček, kot je razvidno iz videoposnetka s koncerta, objavljenega na družbenih omrežjih. Medtem ko jo je občinstvo spodbujalo, je v smehu dejala: "Nisem prepričana, ali to deluje." 31-letna Waterhousova se že več kot pet let v razmerju s 37-letnim zvezdnikom filmov Batman in Somrak Robertom Pattinsonom, vendar pevka med nedeljskim nastopom na odru igralca ni omenjala.

Robert Pattinson, Suki Waterhouse foto: Profimedia

Romantično sta povezana že od leta 2018, ko so ju prvič opazili skupaj v Londonu, od takrat pa je njuno razmerje večinoma ostalo zasebno. Kot par sta na rdeči preprogi debitirala šele lani na Diorjevi modni reviji v Egiptu, skoraj pet let po začetku zveze. Par so nazadnje skupaj ujeli pred desetimi dnevi v Los Angelesu, ko sta se odpravila na sprehod. Že takrat so nekateri opazili, da ima Suki nekoliko zaobljen trebušček, a so to pripisovali izbiri oblačil. 

prejšnji članek
Pižama ali majica - kaj obleči za spanje?
Moda&Lepota
Pižama ali majica - kaj obleči za spanje?
naslednji članek
Botri: Josip oklestil kilograme
Svet slavnih
Botri: Josip oklestil kilograme
#nasazenazenska
nasazenazenska