nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Boleča nesreča: Suzana v Egiptu utrpela poškodbo

23. 12. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Suzana v Egiptu

Urtrinek iz minulega dopustovanja v Egiptu. foto: Osebni arhiv

Tekmovalka letošnje Kmetije je želela pomagati in preprečiti hud padec otroka, a je ob reševanju utrpela poškodbo. Trenutno je doma, vendar roke ne more premikati.

Postavna tekmovalka 10. sezone resničnostnega šova Kmetija Suzana Bajrić je decembrske dni preživljala v toplih krajih, natančneje v Egiptu, kjer je uživala v sproščujočem oddihu in hkrati spoznavala kulturo in okolje vzhodne dežele. Se je pa dopust nekoliko dramatično zaključil, saj si je zadnji dan poškodovala roko. Kot nam je pojasnila, je skušala rešiti dečka, ki je padel po stopnicah.

»Udeležila sem se izleta z barko na Orange bay. Bili smo na poti do zaliva, ko sem se premaknila na bolj sončni del barke, kjer so bile stopnice. V tistem trenutku se je zaslišalo kričanje, eden izmed otrok se je pričel kotaliti po stopnicah. Odzvala sem se v sekundi - ker sem bila čisto blizu, sem se instinktivno vrgla pod stopnice in ga poskušala ujeti ali vsaj preprečiti, da bi se udaril v glavo in se huje poškodoval,« je razložila Suzana, ki je dečka sicer obvarovala, a je pri tem udarec utrpela sama.

Suzana Bajrić pred nesrečo foto: Osebni arhiv

»Deček je bil že kar velik fant, star približno sedem let. Ker je bil padec silovit, me je porušil na tla, pri čemer je s peto silovito daril v mojo ramo. Od močnega udarca sem za nekaj časa obležala na tleh, ko pa smo prišli do zaliva, se je rama že tako zelo razbolela, da je nisem zmogla več premikati. Je bilo pa vseeno lepo videti fanta, ki je kasneje veselo tekal po plaži, saj bi se lahko končalo precej drugače,« pravi udeleženka Kmetije, ki si sedaj doma lajša bolečine. Vesela je, da ni utrpela zloma, opaža pa, da se stanje bolj počasi izboljšuje, saj jo tedaj, ko ne miruje, še intenzivneje boli, pa tudi roke ne more premikati.

»Zanimivo, kako nam je vse samoumevno, ko smo zdravi. Niti pomislimo ne, kako je, če te kaj boli,« razmišlja in dodaja, da sedaj okuša, kako je, ko je človek omejen pri opravilih, saj se zaradi poškodbe ne more sama obleči. »V takšnih trenutkih šele cenimo, kako je, ko nam nič ne manjka. Potem ugotoviš, da velikokrat tarnamo zaradi malenkosti. Tako da bodimo veseli, kadar smo zdravi in cenimo te trenutke! Upam, da tole stanje pri meni hitro mine in da bom lahko kmalu spet veselo mahala z obema rokama,« je smeje se zaključila Suzana.

Suzana Bajrić malo pred nesrečo foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Klepet z zmagovalcem: Čas je, da spoznate pravega Žana!

Klepet s superfinalistko: Nuša v Kmetiji nosila oklep

Oseben klepet: Alen sezul čevlje skrivnostnega tekmovalca

prejšnji članek
Deca Muck: Praznovanje kljub žalovanju
Svet slavnih
Deca Muck: Praznovanje kljub žalovanju
naslednji članek
Silvestrski spopad Modrijanov in ansambla Stil
Svet slavnih
Silvestrski spopad Modrijanov in ansambla Stil