sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Elvis, kaj delaš? Obraz POP TV se je temu zelo čudil!

25. 5. 2017; 07.00
Avtor: D. B.
masterchef žirija karim alma in luka

Luka Jezeršek (na fotografiji desno) ni mogel verjeti, ko je videl, kako hladi biskvit Elvis Kudić. Na fotografiji sodniki MasterChefa. foto: pop tv

Čeprav ga je polomil, je na koncu sinoči slavil tekmovalec televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija Elvis Kudić.

Sinoči je bilo najboljših pet tekmovalcev televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija postavljenih pred eno najtežjih nalog doslej. Pripraviti so morali namreč štirihodni poročni meni za Aido in Denisa, ki sta se odločila, da z njim postrežeta na svoji poroki.

Tekmovalci so bili razdeljeni v dve skupini, na koncu pa je slavila rdeča skupina, ki je zaročenca prepričala s svinjsko ribico in sladico iz kakava in čokoladnega moussa, z gozdnimi sadeži ter praženimi mandlji. Vodja rdeče skupine je bil tokrat Boštjan Meglič – Peška, pri kuhanju pa sta mu pomagala še Lucija Ćirović občasno pa tudi Elvis Kudić, ki je danes tudi edini kot najmočnejši člen sinočnjega izziva varen pred izločitveno tekmo.

Kljub temu je Elvis sinoči z napačnim postokom pri peki sladice pošteno presenetil kuharskega sodnika Luko Jezerška. Biskvit je namreč postavil v napravo za ohlajevanje kar skupaj s toplim pekačem, kar je Jezerška zelo zmotilo. »S toplim pekačem v šoker ... Ne hladimo pekače, hladimo biskvite,« je komentiral Elvisovo potezo. Biskvit kasneje tudi ni bil dovolj ohlajen, zaradi česar so morali kuharji rdeče skupine spremeniti celoten postopek izdelave sladice, Elvis pa je takoj priznal napako. Kasneje je tekmovalec sinočnjo kuharsko tekmo in spodrsljaj med drugim komentiral z besedami: »Tisti moment si pač čudak.«

Kakorkoli, Elvis bo že danes lahko spremljal svoje sotekmovalce Salome, Saro Rutar, Boštjana Megliča - Peško in Lucijo Ćirović, kako se bodo borili za obstanek v šovu.

Preberite tudi: Obraz POP TV odkrito o svojih otrocih. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Laura prepričana, da bo izbral Tjašo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Laura prepričana, da bo izbral Tjašo
naslednji članek
FOTO: Angelina Jolie in Brad Pitt sta po novem soseda!
Svet slavnih
FOTO: Angelina Jolie in Brad Pitt sta po novem soseda!
#obraziavenija
obraziavenija