oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Tako sta se zaljubila Žanet in Timotej

24. 3. 2022; 11.00
Avtor: Vesna Meško
timotej-bečan, žanet

Timotej in Žanet foto: POP TV, edit njena.si

V letošnji sezoni šova MasterChef se je prvič rodila ljubezen. Čeprav tega kamere niso pokazale, sta se med tekmovanjem zaljubila Timotej Cizej in Žanet Breški. Slednja nam je zaupala več o tem, kako ju je zadela Kupidova puščica.

Lepa Mariborčanka Žanet Breški je priljubljeni kuharski šov zapustila prva, nato pa presenetila z lepo novico, da se je domov vrnila srečno zaljubljena. Med kuharskim tekmovanjem se je namreč zbližala s sotekmovalcem Timotejem, ki je že v prvih skupnih trenutkih pritegnil njeno pozornost. Tega, kako so med njima vzplamenele iskrice, kamere niso ujele, zato nas je zanimalo, kako se je pričela odvijati njuna ljubezenska zgodba.

Timotej in Žanet v šovu foto: POP TV

»Ostali tekmovalci so se imeli priložnost spoznati že prej, jaz pa sem se jim lahko zaradi okužbe s covidom pridružila šele ob skupni vselitvi v hišo. Spomnim se, da sva si bila simpatična že od tistega prvega dne. Najprej sva začela skupaj kuhati in se pogovarjati, nato pa sva vse več tičala skupaj. Na začetku na povsem prijateljski ravni, potem pa nama je postalo jasno, da sva si všeč tudi na romantičen način,« nam je zaupala Žanet, ki med samim tekmovanjem njune naklonjenosti ni obešala na velik zvon, tako da tudi sotekmovalci sprva niso vedeli, da se med njima plete romanca.

Preskočile so iskrice foto: Osebni arhiv

A seveda ni ostalo zgolj pri romanci, ko sta si po koncu snemanja šova lahko stekla v objem, je bilo veselje nepopisno. »Bila sva sama, lahko sva se spoznavala in tako se je pričelo razvijati resno razmerje, povezala pa sva se tudi na poslovni ravni. Navezala sva stik z lastniki zagorske restavracije Ribnik, s katerimi sva se zaradi skupne vizije hitro ujela. In tako 2. aprila načrtujeva otvoritev in pričetek pisanja skupne kulinarične zgodbe,« je navdušena 28-letnica, ki je trenutno razpeta med Mariborjem in Zagorjem, kjer preživlja večino svojega časa.

Žanet in Timotej

Žanet in Timotej foto: Osebni arhiv

Žanet in Timotej

Žanet in Timotej foto: Osebni arhiv

Žanet in Timotej

Žanet in Timotej foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Znane obraze navdušila trajnostna modno-pustolovska znamka
Moda&Lepota
Znane obraze navdušila trajnostna modno-pustolovska znamka
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Ali Kate res ne zna kuhati?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Ali Kate res ne zna kuhati?
#obraziavenija
obraziavenija