benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Ali Kate res ne zna kuhati?

24. 3. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
kate-balon

Kate Balon foto: Planet TV

Kate Balon je na pikniku šova Ljubezen po domače hitro pristopila k skupinskemu izzivu in pričela kuhati golaž. Zakaj je v eksperimentu Poroka na prvi pogled dejala, da ne zna kuhati?

Kate se je v oddaji Poroka na prvi pogled predstavila kot ženska, ki ji ni ljubo kuhanje in gospodinjska opravila, saj za slednje niti nima časa. Kot smo lahko videli, je kuhinjo prepustila Sandiju, sama pa se je v spalnici kratkočasila s telefonom.

Kate pravi, da nima časa za kuhanje. foto: Planet TV

Tudi ko jo je Sandi povabil k večerji, je gosposko pristopila in prosila, naj ji postreže. S tovrstnim vedenjem si seveda ni prislužila simpatij, kar je nekoliko nerazumljivo, saj v domačem okolju zelo rada kuha. Kate, kaj je bilo to?

Sandi zelo uživa v kuhanju. foto: Planet TV

»Hja, v oddaji sem rekla, da ne znam kuhati, drugače pa ni to res, znam kuhati vse. To sem rekla, ker sem bila nejevoljna, nisem imela nobene volje … V teh svojih občutkih nisem razmišljala, kako bo to izpadlo. Sem pa v stanovanju veliko kuhala, ampak ker imam drugačen jedilnik kot Sandi, jaz namreč hujšam in se trudim jesti zdravo, sem kuhala zase. Sandi je recimo jedel mojo rižoto, ostalo kar jem pa so bolj take stvari, kot je losos, pečena zelenjava, razne solate, tudi morske sadeže in suši imam zelo rada,« nam je pojasnila Kate in z nami delila nekaj fotografij krožnikov, ki jih je pripravljala v času eksperimenta.

V stanovanju je fotografirala jedi, ki jih je pripravila. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
MasterChef: Tako sta se zaljubila Žanet in Timotej
Resničnostni šovi
MasterChef: Tako sta se zaljubila Žanet in Timotej
naslednji članek
Rasema: Blokirati sem morala že več kot 7.000 moških
Resničnostni šovi
Rasema: Blokirati sem morala že več kot 7.000 moških