oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ja, res je, Toni je nov Sanjski moški

23. 3. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
toni-šćulac

Toni Šćulac foto: RTL

Potem ko je eden izmed medijev prehitel hrvaško TV hišo in razkril identiteto novega Sanjskega moškega, so slednjega predstavili tudi sami.

Sanjski moški 3. sezone priljubljenega hrvaškega šova Gospodin savršeni je tudi uradno postal Toni Šćulac. Šarmantni Splitčan je doktor fizike, športnik in pravi kavalir, ki je svojo podobo in karakterjem že navdušil kandidatke, ki se potegujejo za njegovo srce.

To morate storiti, če želite ohraniti lepa oblačila!
PREVERITE TUKAJ >>KLIKNITE<<

»Sebe vidim kot preprosto in vedoželjno osebo, ki je imela srečo, da svojo največjo strast spremenila v službo, delam namreč kot profesor fizike na Fakulteti za naravoslovje v Splitu in kot znanstvenik na CERN-u,« je za RTL pojasnil 31-letnik, ki se ukvarja tudi z bodibildingom.

Toni Šćulac foto: RTL

»Ta šport mi je všeč, saj je za doseganje rezultatov potrebna vztrajnost, potrpežljivost ter kombinacija kvalitetnega treninga in prehrane. Nimam ambicij, da bi bodibuilding postal moj poklic, je pa vsekakor hobi, s katerim se nameravam ukvarjati do konca življenja,« razlaga Toni, ki je na sodelovanje v šovu pristal, ker je poleg službe, treningov in druženja s prijatelji želel malo pretresti svoje življenje in narediti nekaj povsem drugačnega.

In kakšna dekleta ga privlačijo?

»Držim se Einsteinove teorije, da je vse relativno in da je vse odvisno od tega, iz katerega zornega kota spremljaš dogajanje. Na to oddajo gledam tako, kot da si jaz prizadevam spoznati 20 različnih deklet in med njimi prepoznati pravo zase,« svoj vidik pojasnjuje sanjski Toni, ki ne skriva, da ga pri dekletih najbolj privlači kombinacija videza in uma, pomembno pa mu je tudi to, da ženska ve, kaj si želi ter da se počuti zadovoljno in izpopolnjeno.

Toni Šćulac foto: RTL

»Privlačita me skromnost in samozavest, močno pa me odbijajo aroganca, bahavost in neiskrenost,« je jasen novi sanjski moški, ki ima trdno stališče tudi glede tega, kakšno je dobro razmerje. »Temelj idealnega razmerja so zaupanje, kompromisi in spoštovanje. Ključ do ohranjanja odnosa pa je popolna iskrenost v vsakem trenutku ter izražanje vseh morebitnih strahov in težav. Pomembno je, da se težave vedno rešujejo s pogovorom in kompromisom ter da partnerja ne gojita nikakršnih skrivnih pričakovanj.«

Toni Šćulac foto: RTL

Toni Šćulac foto: RTL

Toni Šćulac

Toni Šćulac foto: RTL

prejšnji članek
Prasica navdušila številne znane Slovence
Kultura
Prasica navdušila številne znane Slovence
naslednji članek
Bližnji šokirani nad Kate v šovu Poroka na prvi pogled
Resničnostni šovi
Bližnji šokirani nad Kate v šovu Poroka na prvi pogled