nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Novi sanjski moški ima zanimiv okus za modo

25. 3. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Sanjski moški

Sanjski moški 2. sezone foto: POP TV

Na POP TV so razkrili še nekaj zanimivosti o kandidatu 2. sezone šova Sanjski moški, katerega identiteta je za enkrat še skrivnost.

Skrivnostni gospod sanjski je tokrat stopil pred kamere v rdeči obleki, zeleni srajci in belih supergah. V oddaji POP IN je gledalcem zaupal, da bi si v idealnem svetu želel biti podoben igralcu Ryanu Goslingu, medtem ko se zgleduje po ljudeh, s katerimi je obkrožen, torej po prijateljih, mentorjih in starših.

In kakšno zanimivost so še razkrili v prispevku? Da se je že kot otrok ukvarjal s košarko, danes pa si rad krajša čas z branjem, uživanjem v naravi in posvečanju zdravemu življenjskemu slogu, zelo rad ima namreč morje in šport, zlasti fitnes. »V položaju na klopi lahko dvignem 110 kilogramov brez večjih težav,« je pojasnil neznanec, o katerem vemo tudi to, da se ukvarja z boksom, da se rad suka po kuhinji in da mu niso všeč ženske, ki kadijo. Tudi nesramnost in vpitje ga odbija, pritegnejo pa ga ženstvena dekleta, ki izžarevajo energijo.

Medtem ko identiteta slovenskega Sanjskega moškega še ostaja skrivnost, pa na hrvaškem že navdušuje kandidat 3. sezone. Ste ga že videli? Kako vam je všeč? Preverite TUKAJ.

Kdo je Sanjski moški 2. sezone še ostaja skrivnost. foto: Ana Gregorič

prejšnji članek
Priljubljeni tiktoker Schwarzzi te pelje v službo
Svet slavnih
Priljubljeni tiktoker Schwarzzi te pelje v službo
naslednji članek
MasterChef: Tako super ženo ima Luka Jezeršek
Resničnostni šovi
MasterChef: Tako super ženo ima Luka Jezeršek