Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna manekenka priznava, da se ji stegna ves čas drgnejo eno ob drugo

2. 11. 2016; 03.56
Avtor: K.A.
Ashley Graham

Ashley Graham foto: Vir: Instagram

Ameriška manekenka Ashley Graham je svet osvojila, ko se je pojavila na naslovnici revije Sports Illustrated, kjer so se vse do takrat pojavljale le manekenke s popolnimi oblinami.

Ashley je plus size manekenka, svet pa je osvojila s svojimi oblinami na katere je izjemno ponosna. Lepotica je v zadnjem času osvojila številne naslovnice med njimi pa tudi Vogue, Harper's Bazzar, Elle in Glamour. In ravno slednji jo je razglasil za žensko leto. Ashley je ob tem razkrila nekaj bridkih trenutkov z začetka svoje kariere. "Imela sem 17 let, ko sem imela pomembno modno snemanje. Ena izmed manekenk, ki je takrat delala z menoj, pa me je vprašala ali bom resnično plačana za svoje delo. Takrat sem seveda takoj pomislila, da je to vse zaradi tega, ker sem debela," je v intervjuju dejala Ashley.

Kljub temu, da je bila tarča številnih kritik in žalitev, pa se nikoli ni predala. Ves čas pa ji je ob strani stala tudi njena mama, ki ji nikoli ni dovolila, da bi klonila. "Vsak dan sem stopila pred ogledalo in si govorila, da sem lepa. Šele čez čas sem ugotovila, da imajo moje besede določeno težo," je bila iskrena Ashley in dodala. "Vsi govorijo kako zelo je pomembno, da imate razmak med stegni. No, jaz ga nisem imela nikoli, moja stegna se ves čas drgnejo ena ob drugo."

Ashley Graham foto: Vir: Instagram

prejšnji članek
Kate tako zelo opita, da je komaj prišla do avta
Svet slavnih
Kate tako zelo opita, da je komaj prišla do avta
naslednji članek
Voditeljica je šla predaleč, nato pa čez noč postala slavna
Svet slavnih
Voditeljica je šla predaleč, nato pa čez noč postala slavna