sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Špela Grošelj: Z Jasno videti v 12. mesecu nosečnosti

15. 11. 2016; 04.43
Avtor: K.A.
Špela Grošelj in Jasna Kuljaj

foto: Vir: Planet TV

Le kaj se plete med Špelo Grošelj, Janom Plestenjakom in Jasno Kuljaj?

Priljubljeni voditeljici s Planet TV, Jasna Kuljaj in Špela Grošelj sta nedavno združili moči in se pred kamerami preizkusili še v pevskih vodah. Za Špelo je bila to povsem običajna vloga, Jasna pa se je zagotovo znašla pred novim izzivom. A dekleti sta se odlično ujeli tudi v nekoliko drugačnih vlogah. Za potrebe oddaje Pr' Mihatu, ki se danes začenja na Planet TV vodi pa jo Miha Kavčič, sta posneli videospot Trije petelini. Glasbo je napisal Zdenko Cotič – Coto, besedilo pa Jan Plestenjak

Dekleti sta bili navdušeni tudi nad obleko, ki so jima jo stilisti izbrali za omenjeno snemanje. "Bili sva navdušeni nad obleko. Končno so nama izbrali oblačila, ki naju povsem poosebljajo," je v uvodu za njena.si povedala Špela. "Bili sva povsem pokriti, brez dekolteja, do vratu zapeti. Jasna je dejala, da sva videti kot, da bi bili v 12. mesecu nosečnosti."

Špele, ki v tej sezoni oddaje Kmetija: Nov začetek vodi oddajo Brez cenzure, smo sicer vajeni gledati v bolj izzivalnih oblačilih, a za zdaj njen modni slog ostaja precej zadržan. "Ah nikoli ne boš mogel vsem ustreči. Ko sem imela lani dekolteje, so se vsi zgražali, da imam preveč globoke dekolteje. Letos pa jim znova ni prav, ker jih pač nimam. No, jaz stilistom ne postavljam nobenih zahtev, edino to, da ne maram živalskih vzorcev. Meni je edino važno, da se jaz dobro počutim. Dobro pa se počutim tako z dekoltejem, kakor tudi brez," je še dodala Špela, ki v voditeljski vlogi izjemno uživa.

prejšnji članek
Povsem gola pozdravila oboževalce
Svet slavnih
Povsem gola pozdravila oboževalce
naslednji članek
Je Luka zaprosil lepo slovensko manekenko?
Svet slavnih
Je Luka zaprosil lepo slovensko manekenko?
#obraziavenija
obraziavenija