benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Metka Albreht: Svoje delo jemljem resno

8. 12. 2016; 11.41
Avtor: K.A.
metka albreht

Metka Albreht foto: Osebni arhiv

Nekdanja slovenska misica Metka Albreht, je danes uspešna stilistka in ponosna mamica dveh sončkov. Porodniške ne pozna, odvečne komentarje na svoj račun pa enostavno presliši.

Metka Albreht je nekoč dih jemala na modnih pistah, danes pa izjemno uživa v vlogi mame in vse proste trenutke posveča družini. "Mama. Močna beseda in moja najlepša vloga. Nora sem na svoje otroke in ponosna, da imam družino. So moj prosti čas in moje veselje. Z njimi so prišli razigrani trenutki in sladke skrbi," razneženo pove. 

A Metka ni tiste vrste mama, ki bi si po porodu vzela leto dni predaha in se posvetila zgolj materinski vlogi. Svoje delo preprosto obožuje in zato se je že kmalu po porodu vrnila na hodnike Pop TV, kjer kot stilistka skrbi za popoln videz številnih znanih obrazov. "Porodniška? Kaj je že to? Tega ne poznam. Pa bi si želela. Čeprav je bila odločitev moja, v tistem trenutku nisem znala izbrati drugače. Nikomur nisem zaupala, da bi prevzel vlogo, katero sem sama jemala zelo resno. Rada imam ljudi s katerimi delam in rada imam svoje delo. Moja porodniška je bila sestavljena iz tekanja po trgovinah, šivalnicah, "probah"... Vmes sem dojila, previjala... In res mi ni bilo težko. Pomembno mi je bilo, da je dete ob meni," pravi Metka.

"Včasih je kdo pripomnil, kako mi je luštno, malo zbiraš oblekice, se imaš fino na snemanjih, pa še otroka ob sebi. Vse to sem preslišala... Kljub mojim nasmehom in dobri volji, še ne pomeni, da je vse skupaj enostavno. Sama sem bila mnenja, da moja odločitev ne sme vplivati na voditelje, glavne akterje... Da le ti morajo občutiti mojo ta lepšo energijo in se v garderobi na samih probah imeti lepo" je za konec še dodala.

Na svojo družino je zelo ponosna.

Na svojo družino je zelo ponosna. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Jessica Alba razkriva, kako do popolnih las
Moda&Lepota
Jessica Alba razkriva, kako do popolnih las
naslednji članek
Preverite, kaj vam napoveduje Nostradamus!
Zdravje
Preverite, kaj vam napoveduje Nostradamus!
#nasazenazenska
nasazenazenska