Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tik pred porodom je znana slovenska nosečnica močno presenetila

13. 4. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
anja jenko

Anja je trenutno v 39. tednu nosečnosti. Rok poroda ima že naslednji teden. foto: Instagram/Anja Jenko

Zadnje trenutke nosečnosti je preživela delovno.

Mlada slovenska manekenka in fotomodel ter hči nekdanjega politika Janka Jenka, Anja Jenko, je v lanskem letu presenetila s svojo nosečnostjo in je pred časom celo priznala, da prvo obdobje ni bilo najbolj pozitivno. Zdaj pa je videti, da je preostala nosečnost potekala odlično in da se je Anja ves čas počutila več kot odlično. Trenutno je v 39. tednu, a kljub skorajšnjem porodu še vedno ne počiva. 

Pred dnevi je tako na svojih družbenih omrežjih objavila fotografijo z modnega fotografiranja z slovenskim fotografom Tiborjem Golobom. Fotografije so nastajale v kraju Ruše pri Mariboru, Anja pa je vsaj na nekaterih nosila zapeljiv črni bodi, ki poudari njen lepo zaobljen nosečniški trebušček ter vsaj na videz zelo neudobne visoke in mrežaste čevlje. Z objavljeno fotografijo pa je pokazala, da je kljub nosečnosti na svojo postavo zelo pazila. ''Nosečka je šla pozirat v devetem mesecu,'' pa je ob objavi zapisala Anja in pod objavo požela same pohvale. 

Jenkova in njen partner Mario Pejčič otroka pričakujeta že naslednji teden, a nosečnica zadnje trenutke vseeno izkoristi za uživanje. Poleg modnega fotografiranja se je pred dnevi brez slabe vesti odpravila tudi v enega izmed ljubljanskih lokalov in tam preživela nekaj sproščujočih trenutkov. 

Anja pa ni edina znana Slovenka, ki pričakuje naraščaj. Preverite, katera resničnostna zvezdnica bo zibala že drugič. Kliknite tukaj

prejšnji članek
Lažna varčnost vojvodinje Kate
Svet slavnih
Lažna varčnost vojvodinje Kate
naslednji članek
VIDEO: Znana voditeljica zvezdnici prisolila klofuto!
Svet slavnih
VIDEO: Znana voditeljica zvezdnici prisolila klofuto!