evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nesrečna Kate: Trudila se je na vso moč, on pa jo je sovražil!

14. 4. 2017; 05.00
Avtor: D. B.
kate william

foto: Profimedia

Ko sta bila Kate Middleton in prince William še na sveže poročena, sta šla princu Charlesu očitno zelo na živce.

Ne glede na to, ali pripadnike britanske kraljeve družine obožujete ali sovražite, ljudje hitro pozabimo, da so tudi oni samo ljudje. Kolcajo, rigajo, iščejo svoje nogavice, se zmerjajo ter jezijo drug drugega. Pred časom tako menda princ Charles ni prenašal mladoporočencev Williama in Kate.

Nova biografija o princu Charlesu, ki jo je napisala Sally Bedell Smith, namreč razkriva, kako zelo ni prenesel mladega para. Po navedbah Smithove je bil leta 2011, ko sta šla na potovanje po Severni Ameriki, zelo nejevoljen. Menil je namreč, da sta preveč navdušena nad fotografskimi objektivi in kamerami. Charlesa je motilo, da jima je šlo njuno delo - to je obiskovanje ljudi in fotografiranje, s čimer sicer skrbita za dobre odnose z javnostjo ter dajeta prepoznaven pečat raznim dogodkom - tako dobro od rok. Charlesu preprosto nista mogla ugoditi in vse tiste fotografije vojvoda in vojvodinje s klobukom na glavi, je sovražil: “O, poglej fotografijo Charles, oblečena sta kot kavboja! Na glavi imata klobuk, Charles! Charles?

Kakorkoli, na njuno srečo se je izkazalo, da je Williamova babica veliko bolj razumna .... Po navedbah revije Esquire je bil William pred časom izjemno nesrečen, ko so na seznam povabljencev za njegovo poroko uvrstili 700 vplivnih gostov, zato mu je kraljica svetovala: “Ne povabi jih … Začni s svojimi prijatelji in mi bomo dodali tiste, ki jih moramo. Tvoj dan je.” To je takrat pomenilo, da so poleg mnogih drugih s povabila črtali tudi dva bivša premierja. Kakšna poteza, babica! 

Preberite tudi: Kate in William nimata stika z realnostjo. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Nepričakovan preobrat! Razkrita skrivnost o filmu, ki je osvojil svet
Svet slavnih
Nepričakovan preobrat! Razkrita skrivnost o filmu, ki je osvojil svet
naslednji članek
Ovijte gumico za 10 minut okrog palca – zgodilo se bo to!
Zdravje
Ovijte gumico za 10 minut okrog palca – zgodilo se bo to!