zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danijela iskreno o krizi: Zelo težko je

18. 5. 2017; 08.00
Avtor: D. B.
danijela martinovic

foto: M24

Priljubljena pevka Danijela Martinović je odkrito spregovorila o krizi srednjih let. "Ženskam je težje kot moškim," pravi pevka.

Čas nam ni naklonjen, mladost je imperativ, zato ne čudi, da kriza srednjih let v svetu slavnih pogosto potrka hitreje kot pri navadnih smrtnikih. "Tudi ženske gredo čez to. Njim je še težje, saj je to hud pritisk. Imam občutek, da vse te zapovedi glede videza pritiskajo name kot armirana plošča betona in mi govorijo, daj, poskusi dihati," pravi hrvaška pevka Danijela Martinović, ki je krizo srednjih let doživela že zelo zgodaj - pri svojih tridesetih letih. 

"Podlegla sem temu, kakšna bi morala biti ženska pri tridesetih in kakšna bi morala biti zdaj. Imaš kakšne dosežke, si postala mama, je tvoja kariera uspešna … ? To je zelo zelo velik pritisk. O tem bi morali govoriti, kot govorimo o poporodni depresiji. Te teme so normalne in se dogajajo vsem v življenju," je za Dnevnik.hr še dejala pevka. Zdaj, ko je dopolnila 45 let in ko bi kriza srednjih let zares morala potrkati na vrata, pa pravi, da se počuti boljše kot kadarkoli prej, saj "veliko dela na sebi". 

Preberite tudi: 64-letna francoska prva dama izbrala isto kot Melania Trump! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Helena Blagne raznežena kot že dolgo ne
Svet slavnih
Helena Blagne raznežena kot že dolgo ne
naslednji članek
MasterChef: Alma povsem razočarana, nanj je stavila največ!
Resničnostni šovi
MasterChef: Alma povsem razočarana, nanj je stavila največ!