Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salome se je zlomila: Zaradi nje so solze tekle v potokih

31. 5. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
Salome_2

"Žal mi je, da me je mama sprejela šele zdaj, ko je starejša, da se ni to zgodilo že prej," je še odkrito priznala tekmovalka. foto: Pop TV

Zaradi te poteze ustvarjalcev MasterChefa Slovenija se je tekmovalka Salome povsem zlomila. "Žal mi je, da se to ni zgodilo še prej," je priznala.

V tekmovalni televizijski kuharski oddaji Masterchef Slovenija tekmovalko Salome v tem tednu čaka veliko presenečenje. Ustvarjalci šova so ji namreč tokrat pripravili posebno presenečenje, po telefonu jo je poklicala mama. "Bok Salome, tukaj mama. Vem, da lahko in da si želiš. Zato pogumno naprej," ji je tekmovalki sporočila njena mama Milica Ćuća Žentil, Salome pa ob tem ni mogla zadrževati solz in iz nje so izbruhnila čustva. "Grozno ... Mislim, grozno lepo," je komentirala. 

"Že ko sem slišala njen glas, nisem mogla verjeti. Mene moja mama klične Neno, ne Salome … Toliko se je potrudila, da mi je rekla Salome, lepo,” je še dejala Salome in dodala, da je težko slišati mamo, ki jo imaš najbolj rad in ki bi ti morala biti največja podpora, a temu ni tako predvsem zaradi družbe, ki je ves čas izvajala pritisk nanjo. "Žal mi je, da me je mama sprejela šele zdaj, ko je starejša, da se ni to zgodilo že prej," je še odkrito priznala tekmovalka. 

Več o Salomejini zgodbi in komu od štirih tekmovalcev bo spodletelo pri kuharskem izzivu, pa bo znano že v tem tednu, v naslednji oddaji MasterChef Slovenija.

Preberite tudi: Salomejina mama: Dokler je bil moj Neno na Rabu, je bilo vse v redu. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Nihče ni pričakoval, da bo Tomaž izbral njo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Nihče ni pričakoval, da bo Tomaž izbral njo
naslednji članek
Camilla o zakonu s Charlesom: Grozno, nisem smela iz hiše!
Svet slavnih
Camilla o zakonu s Charlesom: Grozno, nisem smela iz hiše!