sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ajda Smrekar: Kaj se dogaja z njenim videzom?

31. 5. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Kaj porečete, je na vrsti nova vloga ali so bile na delu frizerske škarje?

Za Ajdo Smrekar je napočil čas za spremembe. foto: Planet tv

Igralka Ajda Smrekar, ki se je mnogim izjemno prikupila z vlogo dolgolase Zale v slovenski seriji Ena Žlahtna štorija, je s svojimi prijatelji in sledilci na facebooku delila fotografijo, na kateri se v objektiv nasmiha s prikupno kratko pričesko. Ob fotografiji je dvoumno in navihano zapisala: ''Ko je čas za spremembo.'' Velika večina jo je pohvalila, da ji nov videz zelo pristaja, da je prelepa in da je videti celo za 20 let mlajša, spet drugi nad spremembo niso bili tako navdušeni, dva pa sta posumila, da gre za lasuljo.

Saj veste, kako pravijo, da je nova pričeska prvi glasnik velikih sprememb. A nemara na delu le niso bile frizerske škarje in bo Ajda le umetelno zdrsnila v nov lik prikupnega kratkolasega dekleta. Briškemu svetu je namreč že pomahala v slovo, napočil je čas za nove izzive in spremembe …

Kaj pa vi menite? Vam je bolj všeč dolgolasa ali kratkolasa Ajda? foto: M24

Konec nepozabnega obdobja

Snemanje Ene žlahtne štorije se je zaključilo 21. aprila, ko se je igralka s težkim srcem poslovila od ljube ekipe, s katero je spletla tesne prijateljske vezi. ''Z vami sem zadnje dve leti in pol preživela več časa kot s svojo družino in prijatelji. Hvala, ker ste mi zapolnili to vrzel. Rada vas imam,'' je bila ob koncu zadnjega snemalnega dneva čustvena Ajda.

Čustveni pa so tudi vsi oboževalci priljubljene serije, ki v tem tednu spremljajo čisto zadnje kadre in s težkim srcem opazujejo, kako se tesno prepleten klopčič prijetij razvija v pravljico s srečnim koncem. Tomaž Grubar, eden izmed avtorjev in scenaristov zgodbe, nam je zaupal, da bo zaključek zelo katarzičen in pomenljiv za ves slovenski narod. Miričino slovo je res pustilo grenak priokus in zadnje vrstice v briški zgodbi obarvalo s sivino. A kakšne sledi bodo na gledalcih pustil čisto zadnji metri filmskega traku, pa bomo lahko ugotovili zelo kmalu. Pred nami sta le še dva dela Ene žlahtne štorije, v petek pa si boste lahko ogledali posebno epizodo, s katero bodo ustvarjalci obeležili slavnostni konec.

Pa se še kdaj vidimo? ''Načeloma zaključujemo Štorijo, a nikoli ne reci nikoli …,'' skomigne z rameni Tomaž Grubar.

Preberite si še: Razkrivamo, kakšen partner je v resnici ljubosumen Sergej!

prejšnji članek
Camilla o zakonu s Charlesom: Grozno, nisem smela iz hiše!
Svet slavnih
Camilla o zakonu s Charlesom: Grozno, nisem smela iz hiše!
naslednji članek
Smučarka je z vročo fotografijo razvajala oboževalce
Svet slavnih
Smučarka je z vročo fotografijo razvajala oboževalce