pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vsi jih čudno gledajo: Svoji mami rodila sina, sebi brata

13. 6. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
jacky edwards

za Jacky, Katherine in Paula je pomembno le, da so dobili Caspiana. foto: Profimedia

Po tem ko so njeni mami odstranili del maternice, se je hči odločila, da ji bo rodila otroka. Primer je dvignil veliko prahu in sprožil številna vprašanja.

47-letna Jacky Edwards si je zelo želela imeti otroka s svojim novim soprogom 48-letnim Paulom, a to ni bilo mogoče, saj so ji zaradi zahtevnega poroda pred časom odstranili del maternice.

Zato je svoji mami na pomoč priskočila njena 30-letna hči, sicer tudi že mamica Katherine, ki je pristala, da bo nadomestna mama, ter tako na svet pomagala malemu Caspianu.

To je prvi takšen primer v Veliki Britaniji, ki je dvignil veliko prahu in sprožil številna vprašanja, a za Jacky, Katherine in Paula je pomembno le, da so dobili Caspiana, katerega rojstvo je prineslo veliko sreče in ljubezni vsej družini.

Svoji mami je na pomoč priskočila njena 30-letna hči, sicer tudi že mamica Katherine, ki je pristala, da bo nadomestna mama. foto: Profimedia

"Ob rojstvu Caspiana sem bila zelo razburjenja, veliko bolj kot pri rojstvih ostalih otrok, saj smo se zelo trudili, da bi ga dobili, pomoč, ki mi jo je nudila Katherine pa je neprecenljiva," je povedala Jacky, ki se je po moževi smrti spet zaljubila in kasneje tudi poročila s Paulom. 

Katherine pa je neomajna v trditvi, da se preprosto počuti kot ponosna starejša sestra. "Včasih prepoznam nekatere svoje poteze na njem, a imam tudi z ostalimi brati in sestrami veliko podobnega, tako da, kar se mene tiče, sva brat in sestra," je še dejala Catherine.

Jacky in Paul vzgajata malega Caspiana v idilični soseski v britanskem Somersetu, v hiši, ki je bila nekoč cerkev, zdaj pa sta jo spremenila v udoben dom. Skupaj imata sedem otrok, Jacky pet in Paul dva, iz prejšnjih zakonov. So velika in srečna družina.

Preberite tudi: Kaj se doagaja z La Toyo? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Slavna igralka smrti gledala v oči
Svet slavnih
Slavna igralka smrti gledala v oči
naslednji članek
Lady Di: Rekel mi je, da sem cmera, vrgla sem se po stopnicah
Svet slavnih
Lady Di: Rekel mi je, da sem cmera, vrgla sem se po stopnicah
#obraziavenija
obraziavenija