901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lady Di: Rekel mi je, da sem cmera, vrgla sem se po stopnicah

13. 6. 2017; 05.02
Avtor: D. B.
Princesa Diana

Princesa Diana: "Charlesu sem povedala, da sem obupana in da sem izjokala že vse solze." foto: Profimedia

Diana je v četrtem mesecu nosečnosti zaradi nesrečnega zakona želela storiti samomor, razkriva nova knjiga o princesi, ki se je smrtno ponesrečila pred 20 leti.

Leta 1991 je bila princesa Diana obupana zaradi princa Charlesa, ki se je spet začel videvati s Camillo Parker Bowles. Odločila se je za nenavadno potezo ter po dogovoru s pisateljem Andrewom Mortonom posnela svoja razmišljanja o svojem počutju in notranjih občutkih. Morton je 20 let po njeni smrti objavil knjigo s transkripcijo Dianinih posnetkov z naslovom Diana: Her True Story, pod pogojem, da njeno sodelovanje ostane skrivnost. Knjiga razkriva resnico o Dianinem zakonu in vsej bedi, v kateri se je znašla. 

"Ko sem bila v četrtem mesecu nosečnosti z Williamom, sem se vrgla po stopnicah, da bi dobila pozornost svojega moža in da bi mi prisluhnil. Charlesu sem povedala, da sem obupana in da sem izjokala že vse solze. Odvrnil mi je, da sem cmera. Ne bom te poslušal. Vedno mi delaš to. Zdaj grem jezdit, mi je dejal.

Zato sem se vrgla po stopnicah. Kraljica je prišla vsa tresoča – bila je zelo prestrašena. Vedela sem, da ne bom izgubila otroka, čeprav sem si precej poškodovala trebuh. Ko se je vrnil, je bilo takšno olajšanje, popolno olajšanje.

Vem, da nisem ravnala pravilno, ampak nihče me ni razumel. Potrebovala sem počitek in nekoga, ki bi razumel moj notranji boj ... Nisem razvajena, le navaditi sem se morala na svoj novi položaj. Ne vem, kaj je moj mož dejal kraljici. Zagotovo ji je povedal o moji bulimiji. In ona je vsem povedala, da je to razlog, zaradi katerega je šel najin zakon po zlu," je na posnetkih še razkrila obupana princesa Diana.

Preberite tudi: Beyoncé svoj dom za vrtoglavi znesek spremenila v porodnišnico! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Vsi jih čudno gledajo: Svoji mami rodila sina, sebi brata
Svet slavnih
Vsi jih čudno gledajo: Svoji mami rodila sina, sebi brata
naslednji članek
Neprijetna novica za vse ženske, ki popijete 3 kozarce mleka na dan
Zdravje
Neprijetna novica za vse ženske, ki popijete 3 kozarce mleka na dan