palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bila mu je kot sestra, zdaj sta poročena

22. 6. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
ashton mila

foto: Profimedia

Ashton Kutcher je v intervjuju razkril vse podrobnosti svojega razmerja z igralko Milo Kunis, ki kažejo na to, da se pravi ljubezni pač ne da upreti.

Ko sta se Mila in Ashton na setu snemanja priljubljene serije Oh, ta sedemdeseta prvič spoznala je bila Mila še najstnica. Sedem let sta vztrajala v vlogi zaljubljencev, a sta svojo televizijsko kemijo v resnično življenje preslikala šele leta 2012. Zdaj pa je priljubljeni igralec prvič spregovoril o tem, kako je Mila od ''mlajše sestre'' prišla do naziva žena. 

Ashton je priznal, da ga njegova žena ni vedno privlačila, predvsem pa ne, ko sta začela delati skupaj. Njej je bilo takrat 14 let, on pa je bil star 19. Pomagal ji je pri domačih nalogah, na njune poljube v seriji pa je gledal na nekoliko čuden način. ''Mislim, da sem bil oseba, s katero se je prvič poljubila, na snemanju serije, seveda. Bilo je zelo čudno, spraševal sem se, ali ni to nelegalno. Bilo je čudno, stara je bila 14 let. Bila mi je kot mlajša sestra, želel sem si samo, da bi bilo z njo vse v redu,'' je priznal igralec. K temu pa je dodal, da jo je vedno spravljal ob živce. Podobno kot to počno starejši bratje.

Po ločitvi od nekdanje žene Demi Moore je Ashton Milo srečal na podelitvi nagrad, kjer sta na oder stopila skupaj. Ko je sveže samsko Milo videl v zaodrju samo si je rekel le 'vav' in jo je kaj hitro želel povezati s svojim javnosti neznanim prijateljem. Zmenila sta se, da se dobijo na hišni zabavi, a prijatelj ni nikoli prišel. Današnja zakonca sta se zato cel večer družila. ''Takrat sem še kadil, ona pa je ravno nehala. Želela je, da cigaretni dim pihnem v njena usta, da bi ga vdihnila. Čez večer sva se generalno vse bolj bližala in bližala,'' je še zaupal v intervjuju in priznal, da sta se na koncu pričela poljubljati ter da sta zabavo zapustila skupaj in odšla k njem domov. Kjer pa je prišlo do prve 'akcije' med njima tudi v resničnem življenju. 

Ashton in Mila sta danes poročena in sta starša dveh otrok. Njuna zgodba pa zagotovo kaže na to, da prava ljubezen vedno najde svojo pot. 

prejšnji članek
To so noge 63 letne zvezdnice
Svet slavnih
To so noge 63 letne zvezdnice
naslednji članek
Poročna obleka iz kar 500 tisoč kristalov - si predstavljate?
Svet slavnih
Poročna obleka iz kar 500 tisoč kristalov - si predstavljate?