stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Adamu Levinu je žena namenila zelo čudno sporočilo

21. 7. 2017; 07.30
Avtor: K.M.
adam levine, Behati Prinsloo

foto: Profimedia

''Vozi z mano ali umri.''

V sredo so svojo tretjo obletnico zakona praznovala glasbenik Adam Levine in manekenka Behati Prinsloo, ki s svojim sporočilom možu na družbenih omrežjih očitno ni naredila pametne poteze. 

Behati Prinsloo, nekdanji Viktorijin angelček, je na svojem instagramu namreč objavila črno-belo fotografijo, na kateri pozirata skupaj z Adamom, ob njej pa je zapisala ''vozi z mano ali umri, močna že 3 leta'' nad čemer pa niso bili navdušeni vsi njeni, še posebej pa ne pevčevi, oboževalci. 

''Vozi ali umri (ride or die)'' termin je sicer vzet iz ameriške hip hop kulture in se nanaša predvsem na ženske, ki svoje partnerje podpirajo v njihovem ''nedovoljenem'' slogu življenja, ne glede na to, v kakšni obliki le-to škodi njim. Termin pa je pogosto tudi kritiziran, saj gre za škodljiv ideal, ki ga vsiljujejo predvsem temnopoltim ženskam. 

Ne glede na to, Behati verjetno z zapisom ni želela povedati nič škodljivega, želela je le izraziti svojo predanost možu in očetu njenega otroka. Zvezdnika sta se pričela videvat v mesecu maju leta 2012 in se poročila julija 2014. Lanskega septembra se jima je rodila prvorojenka  Dusty Rose

prejšnji članek
Kakšna je skrivnost neverjetne postave Ines Erbus?
Svet slavnih
Kakšna je skrivnost neverjetne postave Ines Erbus?
naslednji članek
Priljubljeni žirantki na POP TV je pevka naredila to!
Svet slavnih
Priljubljeni žirantki na POP TV je pevka naredila to!