stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljeni žirantki na POP TV je pevka naredila to!

21. 7. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
Maraaya

Raay je Marjetko razveselil z darilom. foto: Marko Vavpotič / M24.si

Priljubljena žirantka oddaje Slovenija ima talent Marjetka Vovk, ki je pred kratkim praznovala rojstni dan, kmalu na odru s Severino.

Duo Maraaya bo v soboto skupaj s hrvaško pevko Severino in Nino Pušlar nastopil na portoroški plaži. In čeprav se v teh dneh člana zasedbe pripravljata na koncert, sta Marjetka in Aleš Vovk - Raay našla čas tudi za to, da sta proslavila Marjetkin rojstni dan. Pevko in priljubljeno žirantko televizijske oddaje Slovenija ima talent je ob njenem osebnem prazniku soprog med drugim presenetil z Rogovim kolesom Pony in darila se je zelo razveselila ter fotografijo kolesa objavila tudi na facebooku. »Za tale prelep Pony Sport Rog Bikes na sliki pa sem Raayu 'težila' celo leto, odkar je tudi mene napadla PONYmania,« je zapisala glasbenica. 

Na prav poseben način je Marjetki na facebooku čestitala tudi slovenska pevka Nika Zorjan, ki sicer v zadnjem času navdušuje s priredbo hita Despacito. »Danes je poseben dan za mojo najboljšo glasbeno učiteljico - Marjetko (Maraaya)! Praznuje rojstni dan in namesto klasičnega voščila, sem se odločila, da ji kar zapojem,« je v sredo na facebooku napisala Nika ob objavljen videoposnetek, na katerem poje Marjetki. Njeno glasbeno voščilo si je do zdaj ogledalo več kot 15 tisoč sledilcev.

Preberite tudi: Jada Pinkett Smith: Bila sem preprodajalka mamil. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Adamu Levinu je žena namenila zelo čudno sporočilo
Svet slavnih
Adamu Levinu je žena namenila zelo čudno sporočilo
naslednji članek
FOTO: Emily v črnem bikiniju jemala dih
Svet slavnih
FOTO: Emily v črnem bikiniju jemala dih