901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razburjeni Robert Pattinson se počuti ogroženega

25. 8. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Robert Pattinson

Robert Pattinson nima miru pred oboževalkami. foto: Robert Pattinson

Robertu Pattinsonu je vloga v vampirski sagi Somrak prinesla tudi temno plat slave, ki še vedno močno vpliva na njegovo zasebno življenje. Igralec se počuti ogroženega, želi si miru.

Robert Pattinson je na vrhuncu slave postal sanjski moški milijonov deklet in žensk po vsem svetu, mnoge strastne oboževalke pa še vedno vneto spremljajo vsako njegovo odločitev, kar igralca navdaja s slabo voljo. Nekatere izmed oboževalk so namreč močno presegle meje igralčeve potrpežljivosti. V vsakem njegovem koraku vidijo zaroto, zaradi česar jih je javno označil za skupino norcev.

Vroča tema zadnjih mesecev je denimo njegova zveza z zaročenko FKA twigs, katere pravo ime je Tahliah Debrett Barnett. 31-letni igralec je svoje dekle zaprosil leta 2015, a ker naj bi tabloidi iz zaupnih virov izvedeli, da sta poroko preložila, so na plan privrela ugibanja ali je parček sploh še v razmerju.

Dvome so nedavno želeli razjasniti v pogovorni oddaji Howarda Sterna, kjer ga je voditelj vprašal ali sta s Tahliah še zaročena. Robert se je vprašanju izmaknil s skopim odgovorom, bleknil je namreč, da sta 'nekako še zaročena', nato pa se je razgovoril o veliki težavi, ki jo ima z vnetimi oboževalci.

Robert Pattinson in Tahliah Debrett Barnett sta zaročena dve leti. foto: Robert Pattinson

Tahliah je bila namreč žrtev številnih spletnih napadov njegovih oboževalk. Robert prav tako meni, da obstaja neka skupina norcev, ki vsako njegovo odločitev označi za zaroto. Zaradi omenjenih pritiskov se je tako odločil, da bo svojo zasebnost še resneje varoval. Kot pravi, je odločanje o tem, kaj bo delil z oboževalci in česa ne, ena najbolj zoprnih reči na svetu.

Kaj pa njegova filmska ljubezen Bella iz sage Somrak? Zanimivo, a tudi Kristen Stewart se v teh dneh sooča s predrznim vdorom v njeno zasebnost. Njene eksplicitne gole fotografije so namreč preplavile splet …

Robert Pattinson

Robert Pattinson foto: Facebook

prejšnji članek
Bratuškova o pozabljeni: Še vedno čaka na svojo Alenčico
Svet slavnih
Bratuškova o pozabljeni: Še vedno čaka na svojo Alenčico
naslednji članek
Napad na Melaniinega sina: Velike skrbi slavne mame
Svet slavnih
Napad na Melaniinega sina: Velike skrbi slavne mame