mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton pokazala nosečniški trebušček

11. 10. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
Kate Middleton

foto: Profimedia

Z možem princem Williamom in svakom princem Harryjem je v Buckinghamski palači gostila sprejem ob svetovnem dnevu mentalnega zdravja.

Vojvodinja Kate se je proti koncu poletja umaknila iz javnosti, saj je zopet trpela za hudimi celodnevnimi slabostmi v prvem obdobju tretje nosečnosti. Ker so z možem princem Williamom in svakom princem Harryjem zelo aktivni na področju raziskav mentalnega zdravja, je bil sprejem  v Buckinghamski palači ob svetovnem dnevu mentalnega zdravja, ki smo ga obeleževali včeraj. 

foto: Profimedia

Na dogodku so se posvetili vsem, ki so zaposleni v sektorju mentalnega zdravja bo Veliki Britaniji. Kraljevemu trojčku pa so se na sprejemu pridružili gostje iz glavnih organizacij, ki skrbijo za mentalno zdravje ljudi. Tako kot William in Harry je tudi Kate z klepetala in zopet predstavljala idealno gostiteljico. Videti pa je, da se dober mesec po hospitalizaciji zopet počuti v redu in da je že pripravljena na svoje obveznosti. 

V nekoliko ohlapni čipkasti modri obleki pa je že pokazala svoj nosečniški trebušček, ki ga je sicer moč opaziti, a po drugi strani še ne izstopa pretirano. 

foto: Profimedia

prejšnji članek
Čustveno: Če želim zanositi, moram shujšati vsaj 30 kg
Svet slavnih
Čustveno: Če želim zanositi, moram shujšati vsaj 30 kg
naslednji članek
Tudi Angelina Jolie ga je obtožila spolnega nadlegovanja
Svet slavnih
Tudi Angelina Jolie ga je obtožila spolnega nadlegovanja