stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj skrivajo: 'Zakaj preprosto ne sporočijo resnice?!'

18. 10. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
Krešejo se iskre. Skrivanje družine Michaela Schumacherja je preseglo meje potrpljenja. 'Zakaj preprosto ne sporočijo resnice,' je jezen prvakov nekdanji zastopnik Will Weber.

Willi Weber še vedno upa, da si bo Michael Schumacher opomogel. foto: Profimedia

Družina Michaela Schumacherja skrbno skriva, kakšno je zdravstveno stanje sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli 1. Skupaj z menedžerko Sabine Kehm so se namreč zavili v molk, nad njim skrbno bdijo in ne dovolijo, da bi kakšna informacija pricurljala na plan.

Slednje je močno vznejevoljilo Willa Weberja, Michaelovega nekdanjega zastopnika, ki preprosto ne razume, zakaj javnosti ne sporočijo resnice. ''Zelo mi je žal, da Michaelovi navijači ne izvedo, kakšno je njegovo zdravstveno stanje,'' je bil do družinskega skrivanja kritičen Weber, ki je spregovoril za münchenski časnik Tageszeitung.

75-letni Nemec meni, da Michaelovo stanje ni zgolj stvar njegove družine. Že lansko leto jih je rotil, da bi mu dovolili videti nekdanjega varovanca. Weber zaradi njihove neiskrenosti zelo trpi, nihče, razen družine in managerke, namreč ne ve, kaj se z Michaelom v resnici dogaja. Soproga Corinna ostaja neomajna, obiska Weberju ne dovoli, saj ne želi, da bi ga kdo videl na bolniški postelji.

foto: vszi

prejšnji članek
Pirini marelični cmoki v čokoladni omaki
Kulinarika
Pirini marelični cmoki v čokoladni omaki
naslednji članek
Pirini cmoki z mareličnim nadevom
Kulinarika
Pirini cmoki z mareličnim nadevom