cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Opala! Tekmovalci želeli pred kamero skriti strasti!

25. 10. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
Se gredo tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija skrivalnice? Vroča kri in nežni dotiki pač niso primerni za širšo javnost ….

Henrik: 'Jaz sem stopil v dvigalo, on je mene prijel in me hotel ven porinit. Tako je bilo.' foto: Planet TV

Zdi se, da se radovedne oči bolj obračajo k modri, kot rdeči ekipi šova The Biggest Loser Slovenija. Četudi nehote, namreč vedno znova pritegnejo pozornost, saj se v njihovi sredini nenehno nekaj dogaja. Kot kaže, pa se za kamero odvija še več zanimivosti, za katere so se sicer odločili, da bo bolje, če jih zadržijo zase. Žal neuspešno, saj so informacije dvema članoma prehitro zdrsnile z jezika ….



Razgrete strasti modre ekipe: Simpatije, nežni dotiki in nasilje

Indira in Mojca sta bili z dvigalom namenjena v pralnico, ko se je slednje ustavilo v pritličju, vanj pa sta kot v filmu planila nasilno prerivajoča se Kristjan in Henrik, ki sta dekleti v trenutkih medsebojnega obračuna celo potisnila ob steno. Indira se je hude krvi velikih fantov kakopak prestrašila, zato na dogodek ni kar pozabila …

Indira se boji, da bodo nemiri prerasli v kaj bolj resnega ... foto: PLANET TV

Henrik je bil odločen, da spora ne bo reševal pred kamero, kar je tudi odločno izrazil, ko je Iztok s snemalcem za seboj vstopil v telovadnico. Ekipa se je namreč odločila, da se bo pogovorila z obema vpletenima in poskušala pomiriti strasti. Henrikova in Kristjanova plat zgodbe se sicer razlikuje, a sta na strani slednjega tudi dve priči, Indira in Mojca, ki sta bili v času pretepa prisotni v dvigalu. Ekipa se tako strinja, da je vzrok nemirov v hiši zloglasni Henrik, ki jih nenehno izziva, precej pa naj bi bil tudi ljubosumen, saj mu je še vedno všeč sotekmovalka Indira.



Je torej pravi vzrok za nemire naklonjenost lepi tekmovalki? Henrik se je čez čas v klepetu z Iztokom sprostil in razkril tudi tisto, kar radovednemu očesu kamere ni uspelo ujeti. Kot je povedal, naj bi bila Indira všeč tudi Kristjanu, kar potrjujejo zlasti njegova opažanja. ''Kaj nisi nič opazil, kako jo šlata?'' Kristjan jo po njegovih besedah namreč osvaja, pogosto jo boža in se jo dotika po hrbtu in zadnjici, Indira pa se na slednje ne odziva z neodobravanjem …

prejšnji članek
Jani Jugovic: Obupen starš sem!
Svet slavnih
Jani Jugovic: Obupen starš sem!
naslednji članek
Jasno Kuljaj šokirala številka na tehtnici
Svet slavnih
Jasno Kuljaj šokirala številka na tehtnici