erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

AKR_9737 Njena.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja je z njo srečen že 21 ...

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

V živo od Žagarjev: Takole srečna in vesela je družina!
| V. M.

V živo od Žagarjev: Takole srečna in vesela je družina!

Pa smo dočakali, po dolgem času se je oglasila Tanja Žagar in v video prenosu v živo svojim oboževalcem sporočila, kako se imajo z malim Karlom.

Foto: Facebook - Tanja Žagar naravnost žari od sreče. Se strinjate?

Na družabnem omrežju facebook se je v živo javila pevka in novopečena mamica Tanja Žagar. Oboževalci so bili nasmejane pevke neizmerno veseli, kar so izrazili s skoraj 2000 – imi všečki in udeležbo v klepetu, v katerem se je zvrstilo 334 komentarjev.

Tanja se je javila sila dobro razpoložena, oboževalcem je z navdušenjem sporočila, da se ima naravnost odlično, čeprav se je njeno življenje nekoliko spremenilo.

''Draga moja družba, zdaj je pa že kar nekaj časa minilo, odkar smo se mi takole v živo gledali, pogovarjali, pa sem rekla, zdaj je pa že skrajni čas, da se vam po dolgem času spet malo javim, da vas lepo, lepo pozdravim, da vprašam, kako ste, kaj mi kaj počnete, če je vse v redu, če vse štima? Pri meni je vse odličnooooo! Super, fino, fajn! Veseli smo, en mesec smo stari,'' pove s širokim nasmehom in nadaljuje, da so se stvari nekoliko spremenile. ''Predvsem zelo, zelo polepšale. Samo smejemo se ves čas, skoraj 24 ur na dan. Malo tudi jokamo, ker smo lačni, ampak to je pa to. Skratka, krasno je, res lepo, mislim pa seveda tudi na vas in vas nisem pozabila, le čas mineva zelo hitro …''

Foto: Facebook - Največ časa preživi v otroški sobici.

Pevka se je tekom klepeta še prisrčno zahvalila vsem tistim, ki so ji izkazali veselje, čestitke in podporo ob rojstvu malega Karla. ''Rada bi se vam v živo zahvalila za lepe želje, za vaše čestitke, za darilca, za presenečenja, za vse lepo, kar ste mi namenili v tem času. Resnično sem bila ganjena in zelo vesela.''

Tanja še pove, da se bodo v kratkem odpravili na izlet na štajersko in da je ob vsem tem z mislimi tudi pri glasbi. V kratkem bo namreč poslušalcem predstavila remiks za pesem Baraba. Za konec se je pevka prijazno poslovila in oboževalcem zaupala, da gre likati pleničke.