Vroče ta hip

To je skrivnost Melanie Trump!

Reuters

Ste se kdaj vprašali, kako ji uspe, da je vedno videti brezhibno?

Melania Trump je vedno videti popolno, njena postava je brezhibna. Kako ji uspe?

Zajtrk
Melania si za zajtrk vedno privošči ovseno kašo in smuti, ki je pripravljen iz živil, ki so polna vitaminov in mineralov. 47-letnica je zelo disciplinirana in četudi ima zelo natrpan urnik, zajtrka ne bo izpustila.

Sadje
V nekem intervjuju je razkrila, da si vsak dan privošči tudi sadje, ki je bogato z antioksidanti. Pojasnila je, da dnevno poje kar sedem sadežev.

Brez prepovedovanja
Njena postava je popolna, marsikdo najbrž verjame, da ima glede prehrane mnogo prepovedanih živil. A temu ni tako. Melania se ničemur ne odreka. Pravi, da kadar ji zadiši po sladkem, si vedno privošči košček čokolade. Prepričana je, da če ji določeno živilo zadiši, je to znak, da ga njeno telo potrebuje.

Hrani se ne odreka, zelo rada poje tudi sladoled, a vedno pazi, da je nezdrava hrana v ravnovesju z zdravo in da ne zaide v začarani krog nezdravega prehranjevanja.

Ne mara diet
Diete niso zanjo, zelo je disciplinirana in jih ne potrebuje. Pije velike količine vode, skrbi, da hrana, ki jo uživa ni preveč mastna.
Za vitko linijo skrbi tudi z rednim gibanjem, navdušena je nad pilatesom.

Njena najljubša jed
Tudi Melania Trump ima najljubšo jed. Po podatkih tujih medijev pa naj bi bil to piščanec s parmezanom. Najljubša pijača pa dietna kola.