Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Barbara s Kmetije: Sedaj počne to!

22. 4. 2018; 07.00
Avtor: S. D. Zvezde
Barbara Imperl

Barbara Imperl je voditeljica oddaje S petkami na deželo, v kateri vas pozdravlja vsako nedeljo na Televiziji Veseljak. foto: Planet TV

Barbara Imperl med kmetovalci in vrtičkarji.

Gledalce Televizije Veseljak ob nedeljah razveseljuje oddaja S petkami na deželo. Oddajo vodi razposajena Barbara Imperl, ki ste jo nekoč spremljali v resničnostnem šovu Kmetija. V njej pa se dotikajo tem o kmetijstvu, domači samooskrbi, vrtičkarstvu in življenju z in v naravi.

Kljub sproščenemu formatu je oddaja strokovna in polna koristnih informacij. Poudarek je na sodobnem in ekološkem kmetijstvu, obenem pa na terenu obiskujejo inovativne in mlade kmetije, predstavljajo avtohtone rastline, pasme živali ter se poglabljajo v aktualne in sezonske vsebine. Govorijo tudi o etnološki zapuščini šeg in običajev, ne pozabijo pa niti na gozdove ter vse, kar je povezano z njimi. Našo čudovito deželo spoznavamo skozi oči popotnikov in turistov, pri tem pa so enakomerno zastopane vse slovenske regije in zanje značilne pridelave. Dovolj koristnih informacij pa v oddaji najdejo tudi vsi ljubiteljski pridelovalci in vrtičkarji.

prejšnji članek
Zakaj se je Jonas Žnidaršič tega bal?
Svet slavnih
Zakaj se je Jonas Žnidaršič tega bal?
naslednji članek
Tega o Janku Šoparju in znanih Slovencih najbrž še ne veste
Svet slavnih
Tega o Janku Šoparju in znanih Slovencih najbrž še ne veste