državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ste opazili? To je pravi obraz barovca Gregorja

28. 9. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
gregor juntez

Gregor Juntez foto: Planet TV

Gregor Juntez se je v Bar prijavil, ker si želi slave in denarja. A tekom predvajanja šova smo ga lahko videli tudi v nekoliko drugačni luči. Ste ujeli utrinke, ki dokazujejo, da je nežen, romantičen in marljiv?

V začetku tedna se je Gregor raznežen topil pod poljubi lepe temnolaske, ki ga je razveselila z obiskom v lokalu. Nikakor ni šlo za oboževalko, ki bi nanj vrgla oči med spremljanjem šova. Skodrana temnolaska je Gregorjevo dekle, ki je bradatemu 31-letniku močno priraslo k srcu. Čeprav doslej ni bil vajen dolgih razmerij, si tokrat želi, da bi se lahko njuna ljubezen razvila v dolgo in uspešno razmerje. Gregorja je bilo prav zanimivo videti tako razneženega in ljubečega, kajne?

Ljubezen ... foto: Planet TV

No, drži pa tudi to, da nekdanji igralec ameriškega nogometa ni le nežen, je namreč tudi marljiv in redoljuben. Sinoči smo lahko videli, kako si je kot prava gospodinja prizadeval, da bi počistil nered in umazana tla v stanovanju, kjer je zaradi spora deklet vladal milo rečeno kaos. Njegovo prizadevanje je bilo sicer klavrno, sostanovalci preprosto niso razumeli, da med mokrim čiščenjem ne morejo hoditi po stanovaju in po tleh puščati odtise stopal. Gregor dobro ve, da se to pač ne dela tako, slednje pa drugim žal ni bilo jasno ...

Gregor med čiščenjem. foto: Planet TV

prejšnji članek
Recept, ki je obnorel svet: Testo za pico iz dveh sestavin!
Zdravje
Recept, ki je obnorel svet: Testo za pico iz dveh sestavin!
naslednji članek
Ulala! Kuharica Ana oklestila kilograme!
Svet slavnih
Ulala! Kuharica Ana oklestila kilograme!