zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataši Ralijan sinova zrasla čez glavo

2. 5. 2019; 11.00
Avtor: Andreja Comino / Zvezde
097mv

Nataša Tič Ralijan foto: Marko Vavpotič

Nataša Tič Ralijan priznava, da starševstvo ni vedno lahko, je pa vseeno lepo.

Igralka Nataša Tič Ralijan si je z veliko truda ustvarila imenitno kariero. Že desetletja se dobro znajde na gledaliških odrih v najrazličnejših žanrih. Te dni pa blesti v vlogi odštekane babice v muzikalu o čudaški družini Addams, ki so ga nedavno premierno predstavili v MGL.

Nataša je z odliko opravila svoje delo, tokrat pa so ji kot nalašč pri vlogi prišli prav njeni sivi lasje, ki so postali njen zaščitni znak, zato trmasto odklanja, da bi si jih barvala. Na premieri sta ji ponosno ploskala sinova Tosja in Gal, ki ju ima z Gašperjem Tičem in ki rasteta v postavna mladeniča. Po starših, vrhunskih umetnikih, sta podedovala številne talente. Igralka zna spretno krmariti med službenimi in domačimi obveznostmi. Tisti starši, ki imajo doma najstnike, vedo, da zna biti to obdobje res naporno. Igralkina sinova sta stara šestnajst in devetnajst let. »Mlajši obiskuje gimnazijo, starejši pa je končal maturo in si vzel leto dni časa za premislek, kaj želi početi v življenju. Je človek številnih talentov. Dela, riše, sablja, spet igra klarinet. Gledališče ga veseli toliko, da si gre pogledat kakšno predstavo. Vesela sem, da se vrača h glasbi in umetnosti,« pove Nataša, ki je vesela, da fanta vsake toliko prideta tudi v gledališče.

Nataša Ralijan foto: Revija Zvezde

»Sta v letih, ko si želita več druženja z vrstniki,« ju razume. Vendar pa so starši dolžni otroke naučiti tudi odgovornosti zase in za sooblikovanja sveta, v katerem živimo. To miselnost skuša prenesti na sinova, kar utegne biti občasno precejšnji izziv. Kot najstnika sta v obdobju, ko jima je malo težje pokazati, koliko ju ima rada in koliko ji pomenita. »Morda bom morala s tem še malo počakati. Zavedam se, da moram upoštevati, da imajo najstniki svojo hormonsko pot.

Ko prerastejo najstniška leta pa se vidi, kaj smo vsi skupaj naredili. Kljub temu pa zelo uživam, kadar nam uspe ujeti nekaj časa zase, kadar gremo na kakšen izlet in počitnice. Ko se podružimo, objamemo in si zaželimo, da to še kdaj ponovimo,« je razkrila nekaj podrobnosti iz družinskega življenja. Kot smo nedavno videli v gledališču, ko sta ji ploskala na premieri in med predstavo srkala številne resnične, pa tudi šaljive podrobnosti iz družine Addams, sta se Tosja in Gal tudi mimogrede česa naučila, kar je tudi eden od namenov predstave. Po koncu, ko sta se stisnila k njej in ji čestitala za dobro opravljeno delo, pa smo videli, da sta ji fanta dobesedno zrasla čez glavo ...

prejšnji članek
Razkrili večmesečno skrivnost o novem parčku!
Svet slavnih
Razkrili večmesečno skrivnost o novem parčku!
naslednji članek
Uspeh kariere Nike Kljun?
Svet slavnih
Uspeh kariere Nike Kljun?