nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrili večmesečno skrivnost o novem parčku!

2. 5. 2019; 12.00
Avtor: B.P. / Zvezde
jan bucar

Jan Bučar foto: Revija Zvezde

Slovenska estradna scena je polna zaljubljenih parčkov, zdaj pa se jim je pridružil še eden. V reviji ZvezdeeEkskluzivno razkrivajo, da sta do ušes zaljubljena očarljiva voditeljica Pia Pustovrh in igralec Jan Bučar, ki sta par že nekaj mesecev.

Jana Bučarja mnogi poznajo kot voditelja priljubljene otroške oddaje Moja mama kuha bolje in junaka serije Usodno vino, blesti pa tudi v predstavah Lutkovnega gledališča Ljubljana, v družinskem muzikalu Madagascar, v tržaškem gledališču v predstavi Hamlet, trenutno pa snema tudi nov slovenski partizanski film. A bolj ko mu je šlo navzgor v igralski karieri, bolj mu je šlo navzdol na ljubezenskem področju. Zadnja leta je bil Jan namreč v zvezi s simpatično novinarko Uršo Evo Pucelj, dokler se leta 2017 nista razšla. Od takrat so Jana na družabnih dogodkih ali gledaliških premierah povezovali z marsikatero lepotico, čeprav je šlo vedno zgolj za prijateljski odnos. »Svojega ljubezenskega življenja ne bom komentiral, lahko pa povem, da je prišlo do nekih sprememb, ki še niso čisto dokončne, in sem na tankem ledu,« je decembra lani dejal skrivnostni Jan in dodal, da je njegovo ljubezensko stanje zapleteno, da pa si želi krasne punce, s katero bi užival v skupnih trenutkih.

Pia Pustovrh in Pasquale foto: osebni arhiv

Omrežila ga je lepa Pia

Pregovor, da kdor čaka, dočaka, je očitno veljal tudi v Janovem primeru, saj je decembra lani spoznal lepo voditeljico Pio Pustovrh, ki smo jo do takrat lahko gledali na nekdanji Pink TV, bila je sovoditeljica Saše Jerkovića v oddaji Olimpijski park v okviru olimpijskih iger v Pjongčangu, vodi pa tudi številne dogodke. S Pio se je očitno zelo dobro ujel že takoj na začetku njunega poznanstva. Da se med njima plete več kot le prijateljstvo, so se lahko prepričali številni povabljenci ene večjih prednovoletnih zabav, ki z veseljem povedo, da sta bila Jan in Pia precej intimna na plesišču in da med njima ni manjkalo strastnih poljubov.

Jan Bučar foto: Revija Vklop

Kmalu je postalo jasno, da njuna romanca ni le muha enodnevnica, saj mnogi njuni prijatelji in kolegi potrdijo, da sta lepa voditeljica in šarmantni igralec še danes par. Da zaljubljena golobčka ne bosta čakala na maj in pomlad, je bilo jasno že v začetku marca, ko so ju zaljubljena opazili v središču mesta na romantični večerji, nazadnje pa sta nase opozorila na premieri komedije Seks nasveti od A do Ž v Špas teatru, kamor sta prišla skupaj, na nepozabni zabavi po premieri pa sta ob zaljubljenih pogledih hitro razkrila nekajmesečno skrivnost. Ob pogledu na njiju je bilo jasno le eno – očarljiva Pia in šarmantni Jan sta zaljubljena do ušes!

Čeprav je med njima skoraj deset let razlike, Pia pa je tudi ponosna mamica sinčku Pasqualu, ki ga ima z nekdanjim partnerjem, s katerim se ni skorajda nikoli pokazala v javnosti, je jasno, da sta si Pia in Jan usojena, obenem pa ob tem dokazujeta, da se nasprotja res privlačijo. In mi zaljubljenima golobčkoma privoščimo čim več skupnih romantičnih trenutkov, sploh zdaj, v lepem pomladanskem vremenu, ko se bosta lahko pokazala z roko v roki na kakšnem od družabnih dogodkov.

Pia Pustovrh foto: Marko Vavpotič

prejšnji članek
Lumbago: Huda bolečina v ledvenem delu hrbtenice
Zdravje
Lumbago: Huda bolečina v ledvenem delu hrbtenice
naslednji članek
Nataši Ralijan sinova zrasla čez glavo
Svet slavnih
Nataši Ralijan sinova zrasla čez glavo