profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezen po domače: Hudo bolni Sandi srečno zaljubljen

3. 1. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
sandi-bizjak

Sandi Bizjak foto: POP TV

Zdravje mu žal ni naklonjeno, se mu je pa nasmehnila sreča v ljubezni. Lepo, naj traja, mi pa močno stiskamo pesti, da bo simpatični Sandi slavil zmago v bitki z rakom.

Sandi Bizjak iz Krškega se je gledalcem vtisnil v spomin kot prijeten kandidat šova Ljubezen po domače, kjer se je potegoval za naklonjenost Jacqueline Kale. Čeprav so mnogi verjeli, da bo izbrala prav njega, se slednje ni zgodilo. Sandi je bil tedaj nekoliko razočaran, saj si je želel zmage, je pa res, da mu je udeležba v šovu predstavljala neke vrste preizkus samega sebe. Slednje mu je nemara veliko pomenilo zlasti zaradi tega, ker se že daljše obdobje bori z rakom na mehurju.

Srečno zaljubljen

Ne glede na razplet oddaje, pa je Sandiju udeležba v šovu vsekakor prinesla srečo. Kot je razkril za 24ur.com, je ravno zaradi pojavljanja na malih ekranih spoznal dekle, ki je osvojilo njegovo srce. Potem ko ga je videla v oddaji, ga je namreč kontaktirala prek družbenega omrežja Facebook in tako se je zgodilo, da sta se zapletla v klepet. »In sva se našla. Super se imava. Mislim, da si oba želiva resne zveze, ne upam pa si ničesar napovedovati, ker sem se že dostikrat opekel,« ostaja realen Sandi.

prejšnji članek
Tina Maze delila zaseben družinski trenutek
Svet slavnih
Tina Maze delila zaseben družinski trenutek
naslednji članek
Horoskop: Kako pogasiti spodrsljaje?
Horoskop
Horoskop: Kako pogasiti spodrsljaje?