benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Helena Blagne navdušena nad Nino Osenar

30. 10. 2022; 09.00
Avtor: V.M.
Nina Osenar in Helena Blagne

Nina Osenar in Helena Blagne foto: Osebni arhiv

Na festivalu Popevka 2022 je veliko pozornosti pritegnila voditeljica Nina Osenar, ki se je po dolgih letih znova vrnila na oder in več kot navdušila. Zapela je tudi s Heleno Blagne, ki pravi, da se je ob tem na oder zlilo obilo čustev.

Nina Osenar foto: M24

»Dobrodošla nazaj, draga Nina Osenar! Pogrešali smo tvoj glasni smeh in tvojo srčnost. Z veseljem sem zapela s teboj v duetu, veliko čustev se je zlilo na oder ... Pozdravljam to, da se je na Popevko nocoj končno vrnil glamur,« je po oddaji strnila misli Helena Blagne, ki je je bila del strokovne komisije.

Nina Osenar in Jure Kopušar. foto: M24

S Heleno so se strinjali tudi številni gledalci, po oddaji so se namreč na spletu prelile pohvale, ker jim je na odru uspelo pričarati eleganco in glamur. "Čudovito! Končno elegantno, galantno vodenje oddaje. Pohvale za vse kreacije - umetnost," so ustvarjalcem laskali gledalci, ki so s toplino in navdušenjem pospremili Ninino vrnitev.

Nina Osenar foto: M24

Zmagovalka Popevke 2022

In katera izmed desetih skladb je požela največ navdušenja? Veliko nagrado občinstva je prejela skladba Nove slike izvajalke Mie Guček (M. Guček / M. Guček/ J. Markič).

Mia Guček foto: M24.si

»Poleg velike nagrade občinstva je bilo podeljenih še pet nagrad strokovne žirije. Veliko nagrado strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti je prejela skladba Od tu do tam skupine Gedore. Nagrado za najboljše besedilo je letos pripadla Amayi za skladbo Rdeče. Nagrada za najboljšo interpretacijo je šla Dinamitkam, nagrado za najboljšo priredbo sta prejela Jani Hace in Boštjan Grabnar za skladbo Frajer v izvedbi Dinamitk. Nagrado za obetavnega mladega avtorja ali izvajalca pa je letos prejela Veronika Strnad so v izjavi za javnost povzeli na RTV.

prejšnji članek
Nada Zorec doma pogostila Kmete
Resničnostni šovi
Nada Zorec doma pogostila Kmete
naslednji članek
Exatlon: Tim Nuč za domače že zmagovalec
Resničnostni šovi
Exatlon: Tim Nuč za domače že zmagovalec
#obraziavenija
obraziavenija