sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nipke travme predeloval s psihoterapijo

2. 4. 2023; 08.00
Avtor: Te.P. / revija Lady
nipke

Nipke foto: Produkcija Studio

Tragedija ga je zelo zaznamovala.

Nipke je nedavno javnosti predstavil nov singel z naslovom Tvoja revolucija, s katerim podaja refleksijo družbe, v kateri živimo, z upanjem, da se bo nekaj premaknilo na bolje. Sam bi si najbolj od vsega želel več strpnosti in povezovanja, da bi si tako posameznik kot tudi družba prizadevali biti boljši ljudje, ki bi nam bilo mar za boljši jutri.

»Držim se načela, da se dobro z dobrim vrača in ne počni drugim, kar ne bi želel, da drugi počnejo tebi. Prav tako pa mi je pomemben odnos do narave in vsega živega okoli nas. V veliko zadovoljstvo pa mi je, kadar lahko s svojim glasbenim udejstvovanjem nekomu polepšam trenutek, dan ali celo kaj več,« pravi glasbenik, ki je v življenju prestal tudi dosti hudega.

»Verjetno me je najbolj zaznamovalo, ko sem kot najstnik izgubil očeta. Tisto obdobje je bilo zame zelo žalostno. Bil sem pesimist, prepričan, da meni ni namenjena sreča, zato sem se vdal v vlogo žrtve. Pozneje sem skozi proces psihoterapije predeloval svoje travme in se sčasoma osvobodil nekih travm in postal človek, ki zna gledati na svet tudi z druge plati. Vsekakor mi je pri tem veliko pomagalo ustvarjanje glasbe, kjer sem lahko izražal svoje občutke.«

prejšnji članek
Alenka Kesar o ljudeh, ki žalijo na spletu
Svet slavnih
Alenka Kesar o ljudeh, ki žalijo na spletu
naslednji članek
Ditkina sestra Eva uresničila svoje sanje
Svet slavnih
Ditkina sestra Eva uresničila svoje sanje