Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Igralka Petra Kraljev zasebno zelo marljiva ženska

3. 3. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
petra-kraljev

Petra Kraljev kot Milica v seriji Botri. foto: Nova TV

No, saj tudi za lik Milice Crljen pravzaprav ne moremo reči, da povsod sedi križem rok, za domačimi stenami ima namreč polne roke dela. Kaj pa Petra Kraljev?

Igralka in velika zvezda serije Botri Petra Kraljev je nenehno vpeta v delovni proces, kar je tudi razlog, da ima v svojem življenju bolj malo trenutkov, ki sodijo v okvirje prostega časa. Kako pa preživlja tiste redke dneve, ko ji vendarle ni potrebno nič početi? 

»Na srečo imam malo prostega časa, a ko ga najdem, potem v prvi polovici dneva skušam ozavestiti, da mi tistega dne ni potrebno nič početi ter da lahko samo odprem knjigo in berem, brez da mi misli bežijo k vsem stvarem, ki jih nisem naredila. Ker pa sem ženska, z vsem spoštovanjem do moških, se v resnici redko zgodi, da imam čas, da se usedem in samo strmim v steno, ker če ne drugega, se po hiši vedno najde nekaj, kar je potrebno počistiti,« je za tporatl.hr dejala Petra, ki proste trenutke rada preživlja zlasti v družbi svoje mame. Slednja ima v njenem mestu zelo posebno mesto, saj predstavlja njeno največjo oporo. »Mama večkrat na dan posluša moje monologe, ki so nepovezani in pogosto brez smisla,« se smeji priljubljena igralka.

Petra Kraljev kot Milica v seriji Botri.

Petra Kraljev kot Milica v seriji Botri. foto: Nova TV

prejšnji članek
Aleš dragi ženi dal obljubo, ob kateri zaboli srce
Svet slavnih
Aleš dragi ženi dal obljubo, ob kateri zaboli srce
naslednji članek
Deček, ki je postal eden najslavnejših zemljanov
Kultura
Deček, ki je postal eden najslavnejših zemljanov