nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ William je Victorio Beckham počastil s prestižnim nazivom

20. 4. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
princ william, victoria beckham

foto: Profimedia

Nekateri Britanci so navdušeni, drugi odločitev kritizirajo.

Victoria Beckham je mati, žena, nekdanja pop zvezdnica, podjetnica in modna oblikovalka. Včeraj pa je svojemu imenu dodala še kratico OBE, naziv, ki ji ga je podelila britanska kraljeva družina. 

Včeraj je namreč v Buckinghamski palači princ William Victorii podelil odlikovanje reda Britanskega imperija, zaradi njenega doprinosa k modni industriji in dobrodelnosti v zadnjih 17 letih, v katerih je v Veliki Britaniji delovala kot modna oblikovalka. Backhamova je dobila naziv častnica, ki je četrti najbolj prestižen naziv po vrsti. ''Bilo mi je v neverjetno zadovoljstvo, da sem bila danes v Buckinghamski palači. Ponosna sem na to, da sem Britanka. Počaščena in ponižna, da sem danes dobila OBE s strani vojvode. Če sanjaš in trdo delaš, lahko osvojiš velike stvari. Vesela sem, da lahko ta poseben dogodek delim s svojimi starši in svojim možem. Brez njihove ljubezni in podpore nič od tega ne bi bilo mogoče,'' je v svojem pogovoru povedala Beckhamova. 

''Danes je bil poseben dan. Ta mlada dama je bila nagrajena z odlikovanjem OBE, kot družina ne bi mogli biti bolj ponosni. Ženska, ki veliko dela, mati in žena ... Čestitam,'' pa je na svojem instagramu zapisal njen mož, nekdanji nogometaš David Beckham. Le-ta je enako odlikovanje in naziv prejel pred 13 leti. 

Preberite še: Princ William, je to najbolj čuden pogovor vseh časov?

foto: Profimedia

foto: Profimedia

prejšnji članek
Voditeljica POP TV izčrpana, poškodovana in v bolečinah
Resničnostni šovi
Voditeljica POP TV izčrpana, poškodovana in v bolečinah
naslednji članek
Pozor, zdrava zelenjava lahko hitro postane zelo strupena!
Zdravje
Pozor, zdrava zelenjava lahko hitro postane zelo strupena!