nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Strokovnjakinja Sonja na smučanju s hrvaškim pevcem

11. 4. 2024; 12.00
Avtor: V.M.
Sonja Javornik in Sandi Cenov

Sonja Javornik in Sandi Cenov foto: Osebni arhiv

Sonja se mudi na smučanju v Avstriji, kjer na belih strminah uživa v družbi hrvaškega pevca Sandija Cenova. Takole sta se nam oglasila …

Publicistka Sonja Javornik, ki jo kot strokovnjakinjo eksperimenta spremljamo v oddaji Poroka na prvi pogled, se te dni sprošča na smučanju v Avstriji. Da se ima zelo lepo, čeprav je že konec sezone, nam je zaupala in pokazala, da se po strminah priljubljenega smučišča v St. Anton spušča v družbi legendarnega hrvaškega pevca Sandija Cenova.

Sonja Javornik na smučanju v Avstriji. foto: Osebni arhiv

Ker pa Sonja tudi v prostem času ne more iz svojih novinarskih čevljev, je z glasbenikom med smučarskim premorom opravila še kratek intervju. Sandi ji je tako pojasnil, da obožuje smučanje in druge adrenalinske športe, saj jih doživlja kot neke vrste drogo. »Veliko droge ima, od borilnih veščin do vožnje z motorjem,« se je hahljala Sonja, ki se strinja, da je zagotovo pametneje, da se predaja tovrstnim užitkom, kot pa da bi vznemirjenje iskal v nezdravih substancah.

»Uživam kot majhen otrok, nasmeh imam do ušes! Prav ne morem verjeti, da smo sredi aprila, pa se takole smučamo,« je dejal Sandi, ki je pred tremi tedni prestal operacijo kolena, a je tako neučakan, da preprosto ne more mirovati. »Vrag mi ne da miru,« se je razposajeno smejal glasbenik.

Sandi Cenov na snegu uživa kot majhen otrok. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Recept: Špargljeva pita iz krompirjevih palačink
Kulinarika
Recept: Špargljeva pita iz krompirjevih palačink
naslednji članek
Večerja za 5: Lastnik burger hiše iskreno o hudi nesreči
Resničnostni šovi
Večerja za 5: Lastnik burger hiše iskreno o hudi nesreči