Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se je noseča Tina Maze vrnila k starim navadam?

1. 11. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
tina maze

foto: Mediaspeed

Številni namigujejo, da je slovenska najuspešnejša smučarka noseča, ona pa v tem času počne to. Gre samo za preusmerjanje pozornosti?

V zadnjih tednih so se velikokrat pojavila namigovanja, da naj bi bila Tina Maze prvič noseča. Čeprav ne ona ne njen partner Adrea Massi novic še nista komentirala, na to namigujejo predvsem Tinina široka oblačila. Z njimi pa naj bi skrivala že nekoliko zaobljen trebušček. Če je to res, sicer še ne vemo, je pa Tina na svojem instagramu zato objavila videoposnetek, ki jo kaže v drugačni luči. 

S pričetkom nove smučarske sezone v Avstriji se je začela tudi nova sezona za našo Tino, ki kot strokovna komentatorka sodeluje pri televiziji Eurosport. Tina pa se je odločila, da bo lokacijo na zasneženem ledeniku tudi sama izkoristila za nekaj smučarskih zavojev. 

Seveda je šlo predvsem za umirjeno rekreativno smučanje, ki si ga velikokrat privoščijo tudi noseče neprofesionalne smučarke. Vseeno pa je objava videoposnetka zagotovo ena izmed potez, s katerimi želi Tina preusmeriti govorice o morebitni nosečnosti. 

prejšnji članek
To so najdražji čevlji na svetu!
Svet slavnih
To so najdražji čevlji na svetu!
naslednji članek
So slovenski igralci čisto znoreli?
Svet slavnih
So slovenski igralci čisto znoreli?