stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dobrodelna nogometna tekma v Stožicah razprodana

2. 9. 2023; 10.30
Avtor: K.M.
Aleksander Čeferin

Kaj je povedal Aleksander Čeferin? foto: Primorske novice/7. val intervjuji

Stadion Stožice, kjer bo 15. septembra velika dobrodelna tekma 'Zvezde nogometa za žrtve poplav,' je bil razprodan v samo nekaj dneh.

Slovenci smo znova dokazali, da znamo stopiti skupaj v težkih trenutkih in vstopnice so se prodale kot za med. Če pa vam slučajno ni uspelo priti do svoje vstopnice, pa nič zato! Še vedno boste lahko del velikega dobrodelnega spektakla. Tekmo bo namreč prenašal POP TV. Pred in med tekmo pa bodo na Radiu 1 pripravili prav poseben popoldanski Denis Avdić Show. Tako bo namreč odlično poskrbljeno za vse, ki boste tekmo spremljali od doma, saj ne boste ničesar zamudili.

Denis Avdić, Jana Morelj, Lara Tošić in Miha Deželak bodo v Stožicah od 18. do 22. ure, kjer bodo spremljali vse zanimivosti dobrodelnega spektakla. Poslušalci boste na tekočem z vsem dogajanjem na zelenici in ob njem. Del dogajanja pa smo lahko že sedaj, tako da pošljemo sms POMAGAM5 na 1919 in pomagamo sorojakom, ki so jim avgustovske poplave obrnile življenje na glavo.

Na Radiu 1 bodo ponovno pomagali tistim v stiski. foto: Radio 1

»Vsak lahko pomaga na svoj način. Jaz sem se spomnil na dobrodelno tekmo, ker poznam te ljudi in se mi zdi, da je to lahko en lep dogodek, kjer ljudje lahko uživajo v nogometni tekmi, po drugi strani pa vedo, da grejo sredstva od vstopnic za dober namen. Bistvo tega dogodka je, da vsak prispeva po svojih zmožnostih. Mi vztrajamo da more prav vsak, ki bo prišel na tekmo, kupit karto. Tudi jaz jo bom in vsi, ki jih jaz poznam. Tudi državni predstavniki, ki se bodo želeli udeležiti tekme, bodo morali kupiti karto. Zato pa je tudi taka razlika, karte so od 20, pa tudi do 500 eur,« je o dobrodelni tekmi ob začetku prodaje vstopnic povedal Aleksander Čeferin

Takega spektakla, kot bo 15. septembra ob 20. uri v Sloveniji še nismo doživeli. Nogometni zvezdniki, ki bodo zaigrali za Slovenijo so: Gianluigi Buffon, David James, Oliver Bierhoff, Nemanja Vidić, Andrej Ševčenko, Paolo Maldini, Luis Figo, Zvonimir Boban, Javier Zanetti, Eric Abidal, Predrag Mijatović, Mikael Silvestre, Aljoša Asanović, Mario Mandžukić. Poleg nekdanjih zvezdnikov bo med trideseterico nastopajočih v obeh ekipah tudi nekaj slovenskih nogometašev. Udeležbo ob selektorju Matjažu Keku so potrdili Boštjan Cesar, Mišo Brečko, Milivoje Novaković, Miran Pavlin, Branko Ilić, Robert Koren, Aleksander Radosavljević, Bojan Jokić in Marcos Tavares.

prejšnji članek
Lili iz serije Gorski zdravnik že leto dni poročena
Svet slavnih
Lili iz serije Gorski zdravnik že leto dni poročena
naslednji članek
Bine Volčič v zelenem raju odkriva novo bogastvo
Resničnostni šovi
Bine Volčič v zelenem raju odkriva novo bogastvo