cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Turški igralec Berker Güven (Tri sestre) ljubi 13 let starejšo

31. 12. 2023; 12.30
Avtor: K.M.
Berker Güven

Berker Güven foto: družbena omrežja

Berker je že dobri dve leti zaljubljen v igralsko kolegico Nihal Yalçin, ki je tudi izvrstna plesalka, tako da parček velikokrat skupaj tudi zapleše.

Turški igralec Berker Güven se nam predstavlja v seriji Tri sestre, kjer se bori za svojo nesrečno ljubezen. V seriji igra Somerja, edinca najbogatejše družine iz Ayvalika. V srcu goji ljubezen do Mine, ki jo je spoznal med študijem v tujini in je kljub vsem oviram, ki mu jih je na pot postavila njegova družina, ni zapustil. Pozneje se vseeno sprijazni s poroko s Turkan, ki jo je sklenil zgolj zaradi finančnih koristi, vendar njegovo srce še naprej pripada Mini. V resničnem življenju pa zdaj 29-letnemu Istanbulčanu ni treba iti skozi takšne muke, saj je zvezdnik že nekaj časa srečno zaljubljen v igralsko kolegico Nihal Yalçin, s katero zbujata nemalo pozornosti.

In to ne le zato, ker si tudi v javnosti rada izkazujeta medsebojno naklonjenost s poljubi in objemi, temveč predvsem zato, ker je med njima kar 13 let starostne razlike. Nihal je namreč stara 42 let. Turški paparaci so ju prvič ujeli skupaj leta 2021, ko sta si privoščila romantične počitnice v turškem turističnem letovišču Bodrumu. Sicer svojega zasebnega življenja ne obešata na veliki zvon, kljub temu pa je Berker pred kratkim novinarjem zaupal: »Nihal zelo ljubim in sem zaljubljen vanjo. Ona je moja najdražja, ne predstavljam si življenja brez nje.«

prejšnji članek
V Benetkah od junija prepoved za velike turistične skupine
Življenjski slog
V Benetkah od junija prepoved za velike turistične skupine
naslednji članek
Aljoša Bagola rad izstopa
Svet slavnih
Aljoša Bagola rad izstopa