901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kunyaza: Skrivna seksualna metoda za squirting

5. 10. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
seks

Če dolgo nimate spolnih odnosov, vaša podzavest v sanjah poskuša nadoknaditi zamujeno. foto: Profimedia

V centralni Afriki se je 150 let o metodi Kunyaza le šepetalo, potovala je od ust do ust in tako postala velika skrivnost za doseganje ženske ejakulacije, ki jo s tujko imenujemo squirting.

Kunyaza je tradicionalna afriška spolna tehnika za doseganje ženske ejakulacije, torej izliva tekočine iz uretra, ki ga spremlja skoraj mistični orgazem. Poleg tako imenovanega squirta, lahko ženska s pomočjo omenjene tehnike doživi več orgazmov zapored, slednji so po pričevanjih mnogo bolj intenzivnejši.



Tehnika, ki je imenovana tudi moker seks, izvira iz Ruande, kjer užitek med seksom v nasprotju z drugimi afriškimi državami ni prepovedan. Dr. Nsekuye Bizimana, ruandski strokovnjak za seks, ki dela v Nemčiji, je izvedel študijo Kunyaze. Kot pojasnjuje, ime izvira iz besede urinirati. Kakopak prozorna tekočina ni urin, čeprav se izloča po sečevodu.

Tehnika se imenuje tudi moker seks ... foto: Profimedia

Kako se izvaja kunyaza?

Medtem, ko so pri nas in po svetu bolj priljubljene manjše sramne ustnice, pa jih afriške ženske več let raztezajo in pripravljajo na tehniko, ki obljublja mokre užitke. Velike in občutljive sramne ustnice naj bi bile ključne za prenos vibracij, ki nastajajo ob izvajanju Kunyaze. Zakaj torej gre? Kot pojasnjuje dr. Bizimana, se tehnika izvaja tako, da moški s penisom udarja po sramnih ustnicah in klitorisu. Vibracije, ki ob tem nastanejo, sprožajo dražljaje, ki vodijo v izjemne užitke. Priporočljivo je, da je področje 'tapkanja' že poprej dobro navlaženo, slednje namreč učinek še poveča. Pomembno je tudi, da je ženska sproščena in da si partnerja za tehniko vzameta dovolj časa. Raziskovalka Sylvia Tamale pojasnjuje, da se je vredno potruditi. ''Če se bosta tehnike lotila pravilno, boste prelili reke in doživeli več orgazmov.''

foto: Profimedia

prejšnji članek
Test priljubljenega trika: Ali resnično deluje?
Zdravje
Test priljubljenega trika: Ali resnično deluje?
naslednji članek
Otroško kreativno mesto Minicity dobilo »Porodnišnico«
Moda&Lepota
Otroško kreativno mesto Minicity dobilo »Porodnišnico«