oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Strani na klik

7. 4. 2016; 05.30
Avtor: Mateja Špiranec/Bodi zdrava
otrok, igra, kolo

Da otroci ne bi ostali 'bosih nog', se odpravite po vse potrebno takrat, ko že potujejo po svetu sanj. In to samo z nekaj kliki. foto: Profimedia

Ob obilici obveznosti, ki zapolnjujejo naš vsakdanjik, si je velikokrat težko vzeti čas za pametne nakupe.

Svoj čas, ki bi ga namenili nakupovanju, raje namenimo svojim sončkom. In prav je tako. Da pa ti ne bi ostali 'bosih nog', se odpravite po vse potrebno takrat, ko že potujejo po svetu sanj. In to samo z nekaj kliki.

http://www.nextdirect.com/si/sl

Če ste mamica (ali očka), ki si želi, da tudi vaš otrok koraka v času z modnimi smernicami, je to prava stran za vas. Že sam ogled strani je prava paša za oči: pisane barve, vzorčki, potiski in kroji so tisto, zaradi česar obstaja velika verjetnost, da se boste v nekaj kosov zaljubili. Brezplačno dostavljajo v Slovenijo v treh delovnih dneh. 

http://www.babyzeiten.de/

Razmišljate o nakupu otroške opreme? Potem si vzemite čas za klik na tole stran. Bogata ponudba, solidne cene in kakovost so tisto, zaradi česar vaš spletni nakup ne bo zaman. Vsak mesec imajo tudi akcijo meseca, ki omogoča še ugodnejše nakupe. Pogoj za prijetno nakupovanje je razumevanje nemškega jezika. Dostavljajo v Slovenijo.

http://kakadu.si/ 

Za vse tiste, ki radi tudi po spletu nakupujete v slovenskem jeziku, priporočamo to stran. Kakovostni in otroku prijazni izdelki so tisto, zaradi česar njihova ponudba prepriča. Minus bi lahko bile nekoliko višje cene, vendar najdete na tej strani hkrati igrače za vsak žep, in to od enega evra naprej.

http://mika.si/ 

Še ena slovenska stran, ki navdušuje. V tem primeru s ponudbo otroških oblačil. Na njej najdete samo kakovostne blagovne znamke, ki sicer resda stanejo nekaj več, a ima stran vedno tudi veliko izdelkov v akciji. 

prejšnji članek
Te morate prebrati!
Kultura
Te morate prebrati!
naslednji članek
Kopriva, zakladnica zdravilnih sestavin
Zdravje
Kopriva, zakladnica zdravilnih sestavin