pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Avgust in vaše bioritemsko število

14. 8. 2016; 01.00
Avtor: Boyana Sophie
numerologija

Številke rojstnega dne je treba seštevati tako dolgo, da dobimo enomestno število. foto: profimedia

Mesec avgust nam lahko prinese več sreče, saj je to močna, »materialna« energija, ki nosi s seboj nove priložnosti, rast, napredek in uresničitev želja.

Kako se bo ta energija odražala v vašem življenju, je odvisno od vašega bioritemskega števila.

Svoje bioritemsko število ugotovite preprosto: seštejte številke dneva in meseca vašega rojstva. Primer: oseba, ki je rojena 2. 5. 1977, bo seštela le 2 in 5, torej: 2 + 5 = 7. Bioritemsko število osebe, ki je rojena 2. maja, je 7.

Ali: oseba, ki je rojena 13. 10. 1985, bo seštela 13 in 10; seštejete 4 in 1 ter prej pridete do rezultata ali pa denimo dobite najprej seštevek 23, iz tega pa moramo nato pridobiti enomestno število: 2 + 3 = 5. Bioritemsko število osebe, ki je rojena 13. oktobra, je 5.

Seštevati je treba tako dolgo, da dobimo enomestno število. Ne prištevajte letnice rojstva!

Poiščite svoje bioritemsko število in preberite, kje vas energije podpirajo v mesecu avgustu.

Kdo je Boyana Sophie?

Pod skrivnostnim imenom se predstavlja Bojana Franetič, diplomirana anglistka in sociologinja, certificirana regresoterapevtka; numerologinja ter intuitivna svetovalka. Spletna stran: www.zolea.si.

Bioritemsko število 1

Ta mesec prinaša nekaj pomembnih sprememb. Prejšnje in letošnje leto sta sicer bolj naporni, saj ste se in se še soočate z nekim obnavljanjem, prenavljanjem, dokončevanjem oziroma zaključevanjem starega posla, navad ali odnosov. Mesec avgust pa predstavlja zaključno fazo v tem dveletnem obdobju. Povsem boste pometli s starimi prepričanji, pričakovanji in dvomi, tako da boste v naslednji mesec prinesli svežo, novo energijo. Pripravljeni ste, da naredite korak naprej.

Bioritemsko število 2

Avgust vam daje novo energijo in hkrati zagotavlja obnovo življenja. Počutili se boste kot prerojeni in občutili boste več veselja kot prejšnji mesec, ko so se vam še porajali dvom in drugi negativni občutki. Želite si neke spremembe in ta mesec vam jo lahko prinese (nov projekt, sprememba v poslu in podobno). Tudi če se ne pokaže še nič konkretnega, vedite, da ste »posejali svoje seme«, in le še nekaj časa je treba počakati, da nekaj »zraste«. Le ohranite svoj fokus. Bodite previdnejši tako glede finančnih priložnosti kot glede romance – in naslednji mesec bo boljši!

Bioritemsko število 3

Avgust zahteva od vas bolj pretanjen pristop – do vsega in na vseh področjih. Pri izzivih vam lahko koristijo diplomatske spretnosti. Ne dovolite, da vas prevzamejo jeza ali kakšna druga negativna čustva – bodisi vaša ali od drugih. Kar zadeva odnose, je to lepši mesec in lahko se razrešijo tudi konfliktne situacije. V vas bodo močna čustva, le usmeriti jih je treba v družbo, s svojim partnerjem ali vam drago osebo. Več časa preživite v dvoje in čustev nikar ne tajite, ampak odkrito govorite o njih in jih tudi pokažite.

Bioritemsko število 4

Ta mesec vam prinaša več sprostitve oziroma je obdobje, ko je dobro več časa posvetiti sproščanju. Vzemite si več časa zase, če imate naporen delovnik, in nikar si ne jemljite k srcu določenih zadev. Raje ohranite mir v sebi, saj ste v obdobju, ko lahko prejmete izvirne ideje. Največji izziv tega meseca bodo vaši strahovi. Če se boste soočili s neresnico, se nikar ne povlecite vase, ampak pogumno stojte za svojim prav in svojimi prepričanji.

Bioritemsko število 5

Lahko se zgodi, da vam avgust prinese več izzivov na poslovnem področju oziroma več negativnih občutkov glede posla. Naj vas nič ne ovira pri vaših dolžnostih ali predanosti cilju. Mogoče vas preseneti nova poslovna priložnost. Postavite se zase in ne igrajte vloge žrtve, če ste se znašli v slabšem obdobju. To je pomemben mesec, da naredite določene spremembe v svojem življenju (na primer glede prehrane ali fizične aktivnosti, prekinitev določene razvade).

Boyana Sophie, svetovalka

Naj vam je mesec avgust naklonjen, in v kolikor vam postreže s kakšnim izzivom, si vzemite čas zase, da se ozrete v svojo Dušo, v svoje Srce, saj boste le v miru našli vse odgovore in rešitve. 

Bioritemsko število 6

Mesec avgust lahko prinese določene spremembe v poslu ali osebnem življenju. Zdelo se bo, kot da nič ne poteka v skladu z vašimi načrti. Več napredka je možnega na poslovnem področju, saj boste sposobni najti ustrezne rešitve. Pazite na odnose s sodelavci in ohranite samozavest. Bodite prilagodljivi. Koristilo bi vam daljše potovanje. Več pozornosti posvečajte družini in/ali prijateljem. Več bodite v družbi, saj lahko posebna oseba osvoji vaše srce (če ste še samski), kar lahko vodi v krasno dolgotrajno razmerje.

Bioritemsko število 7

V tem mesecu vlada stabilnost, je pa tudi v znamenju spoštovanja v poslu, ali ravno obratno, nekdo drug lahko prejme več pohval za vaš trud. Odgovornost je ključna beseda meseca avgusta. Preseneti vas lahko neki finančni dobiček. Več pozornosti posvetite najdražjim, predvsem več časa namenite najmlajšim ali mlajši osebi. Morda si boste želeli več miru, a ohranite ravnotežje in se ne osamite preveč. S partnerjem lahko poglobita odnos, zato le preživita več časa skupaj.

Bioritemsko število 8

Avgusta se boste bolj obračali vase in se spraševali glede določenih odločitev ali priložnosti. Manj boste družabni. Več časa boste posvetili delu. Pazite se perfekcionizma, da se ne boste preveč kritizirali in tako v drugih vzbujali nepotrpežljivost. Meditacija ali čas, namenjen le sebi, vam lahko zelo koristi. Bolj se povežite s partnerjem ali osebo, ki vam je všeč, kar lahko vodi v globlji odnos.

Bioritemsko število 9

Bolj bodite pozorni na finančno situacijo in prilagodite svoj življenjski slog. Uredite finančno področje, pa tudi če je to le poravnava dolgov. Avgust vam lahko prinese več sreče na finančnem področju. Mogoče ste razmišljali o spremembi posla ali začetku drugega dela oziroma samozaposlitvi. Lahko prejmete priznanje ali napredujete zaradi svojega preteklega truda. Kar zadeva čustva, je to boljše obdobje kot v zadnjih dveh mesecih; kaže se več stabilnosti. Če ste samski, lahko spoznate koga na delovnem mestu ali v sklopu nekega posla.

prejšnji članek
Slovenska dekleta, ki sledijo hollywoodskim lepotnim standardom
Svet slavnih
Slovenska dekleta, ki sledijo hollywoodskim lepotnim standardom
naslednji članek
Je Dr. Phil mazač ali tarča nesramnežev?
Svet slavnih
Je Dr. Phil mazač ali tarča nesramnežev?