zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Če je po horoskopu to, vam bo prevaro razkril sam

17. 5. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
varanje, razmerje, ljubezen

foto: Profimedia

Kaj je po horoskopu vaš partner? Nekatera znamenja so pri varanju namreč zelo 'uspešna'. Če je po horoskopu to, pa vam bo prevaro razkril kar sam.

Ljudje na varanje gledamo na različne načine. Na samo prevaro reagiramo različno, hkrati pa nekateri kot prevaro dojemamo že prikrito dopisovanje z drugo osebo, spet drugi pa kot na prevaro gledajo samo na spolni odnos z drugo osebo. Pri tem početju pa so si zelo različna tudi nebesna znamenja. Katere osebe vam bodo prevaro recimo razkrile same? 

To so osebe, ki so po horoskopu strelci. Moške bo sicer razkrilo že filozofiranje o razmerju in dejstvo, da bodo dneve in dneve govorili o tem, da je vaše razmerje postalo monotono. Ženske pa bodo predvsem zagovarjale enakopravnost obeh spolov. Ampak brez strahu. Če ste v razmerju s strelcem, vam bo morebitno prevaro razkril kar sam. Zato ne rabite stikati po njegovih zasebnih stvareh. 

Kako pa se strelci odzovejo na prevaro? Predvsem bodo želeli pri do dna razlogom, ki so do prevare privedli. Razhod ne bo njihova prva misel, ampak bodo stvari želeli najprej rešiti in ugotoviti, če še obstajajo možnosti za rešitev. 

Še dobra novica za vse, ki ste v razmerju z osebami, ki so po horoskopu biki. Le-ti namreč ne varajo. Ampak samo v primeru, da je v razmerju še vedno ljubezen. Če vas je 'bik' prevaral, potem je to zato, ker v razmerju ni bilo več ljubezni. To pa je že znak, da je tudi za vas boljše, če se razmerje zaključi. 

prejšnji članek
V pevskem šovu se bo zgodil dramatični preobrat!
Svet slavnih
V pevskem šovu se bo zgodil dramatični preobrat!
naslednji članek
Sanje razkrivajo, kdaj se bo zgodila prava ljubezen!
Zdravje
Sanje razkrivajo, kdaj se bo zgodila prava ljubezen!
#nasazenazenska
nasazenazenska